2012. július 1., vasárnap

A megunhatatlan arany...


Ez a kálákkal díszített óriás is ezen a hétvégén készült. A dekoráció az arany jegyében lett kivitelezve, némi ekrüvel kombinálva.
Nehéz ekkora tortánál egy kis eleganciát és légiességet csempészni a tortába, de az indák amkiet alkalmaztam nagyon sokat segítettek ebben.
Klasszikus vonalú tortánál vigyázni kell a díszítésre is pláne ekkora méretnél, mert a túlzó mennyiségű kiegészítő összenyomja a tortát és elveszti az eleganciáját.

Ez a torta ha úgy nézzük egyszerű és mégis nagyszerű lett, mert nincs benne nagy "hókusz-pókusz" de mégis látványos végeredményt alkot...

2 megjegyzés:

  1. Ez a torta hókusz-pókusz nélkül is maga a csoda!!:))

    VálaszTörlés
  2. Imádom ezeket a színeket! A karamelljeid meg páratlanul különlegesek! Külön életet élnek, ahogy tekerednek és örvénylenek! Csodákat alkotsz és hihetetlenül benne van minden tortában az a kiváló jó ízlés, ami már az első pillanattól kezdve rabul ejtett engem! Igazi élmény nyomon követni, ahogyan újabb és újabb elemeket találsz ki és egyre változik a stílusod. Egyszerűen nem is értem hogyan vagy képes ezt még fokozni!
    Olyan jó látni ezt a tortát is és az éppen soron következő tortát. Minden képzeletet felülmúlnak a szín- és formapárosaid, lassan úgy látom, hogy játszol azzal, amit már mindenki más lehetetlennek gondolna! Azt hiszem, ezt hívják a szakmád szeretetének! És ez az, ami miatt ilyen rajongótáborra tettél szert! :)

    VálaszTörlés