2019. május 5., vasárnap

Ehető hasonmásom lett Kismárton Máténak köszönhetően !

Hihetetlen kis történet amit ma meg szeretnék osztani veletek !
A tegnapi nap folyamán épp dolgoztam Budapesten egy rendezvényen, amikor egymás után jöttek az üzenetek Én nagy munkában voltam, közben nem is értettem az egészet , hogy mit keres egy engem ábrázoló ehető hasonmás Essenben ?
Közben dolgoztam tovább és igyekeztem nem arra gondolni, hogy ki volt az aki ezt elkövette, de persze más sem járt az eszemben :)))
Aztán persze összeállt a kép és kiderült, hogy Kismárton Máté ígéretes cukrász kolléga volt az aki készítette .
Mátét, már ismerem egy ideje és találkoztunk is néhány alkalommal az elmúlt években . Tisztelem a munkáját és a szorgalmát, és azt gondolom, ígéretes jövő áll előtte , mert szakmailag és emberileg is minden adottsága meg van hozzá !

Máté példaképként tekint rám  ( uhh.. ezt de nehéz volt most leírni :))) és ezt nem rejtette el eddig sem, ez nagyon megtisztelő  .
De hogy engem válasszon témának a munkájához és formáljon meg engem, a szalont stilizálva és a tortáimat, ez több mint durva bevallom …
Csak kapkodtam a levegőt ahogy láttam a képeket amit küldött nekem és azt gondoltam ilyen nincs !
Van Németországban egy hasonmásom egy ehető verzió belőlem :)))
Ez nagyon durva ! Kész vagyok teljesen .
Máté elmesélte, hogy tavaly óta gyűjtögeti a képeket rólam és tervezi a kivitelezést .

Sokan ismeritek el a munkám és a szakmai elhivatottságom, de az amit most kaptam az több mindennél bevallom, és ezt feldolgozni kell egy kis idő !
Aki ismer az tudja, hogy vállalom az érzéseimet és vállalom azt, hogy az érzéseim vezérelnek.
Ez pedig most mindent visz !

Nagyon köszönöm Máté, hogy megtiszteltél , hogy én lettem a téma a munkádhoz, a meglepetést  és az egészet úgy ahogyan van, ahogyan vagy :)
Ritkaság, hogy valakivel megtaláljam a hangot a távolság és minden más ellenére is, de veled az első levélváltás óta töretlen és remélem ez így is marad sokáig ! Nagyon sok sikert kívánok neked a jövőben és váltsd valóra az állmaid ! Mondanám, hogy az én álmom már valóra váltottad, de nem álmodtam saját mellszoborról életemben :))))
 IMÁDOM !

Lengyel József

Néhány képet kértem Mátétól a versenymunkájáról és a készítés fázisairól .
Pillantsatok bele ti is , hogyan készült mindez :3 megjegyzés:

  1. Nahát, mekkora meglepetés lehetett ez a "találkozás" ÖNMAGADDAL!És biztos rengeteg elismerést kapsz, de ez atjott mennyire érzékenyen erintett Téged! Még én is elpityeregtem magam..Jó érzés lehet ilyen elismerésekben furdozni!

    VálaszTörlés


  2. Very scientific and useful information. Thank you!
    clipping path service

    VálaszTörlés