2013. június 1., szombat

A nagy nap földszínekre hangolva...


Hihetetlen héten vagyok túl...nem is gondoltam volna, hogy véget ér majd egyszer, mert szinte örökkévalóságnak tünt megélni a perceket.
Az esküvőszezon berobbant az életembe és maradandó nyomokat hagyott maga után :)
Na nem feltétlen volt ez rossz, hiszen ez az amire vágyhat az ember, hogy keressék és szeressék azt amit csinál, de mikor ennyi a munka és ekkorák az igények, az azért már nagy felelősséggel is jár.....na nem mintha az egész élet nem egy nagy felelősség lenne :)
Az esküvői torták az igazi lehetőségek arra, hogy az ember két másik számára elkészítse azt amire vágytak, álmaik és vágyaik testet öltsenek az én kezem által.



Ez a tortakollekció a budapesti Kogart Ház  asztalára kerül a mai este folyamán.
Az alapkoncepciót a bemutatótortáim kastélyhangulatú kollekciója adta és ezt gondoltuk közösen tovább a párral és igazítottuk a nagy napjuk és a vendégeik igényeihez...
A színvilág a földszínek lettek és a formavilág az igazi elegancia jegyein alapulnak...
A virágok buja gazdagsága és sokszínűsége  amellett, hogy  formavilágilag abszolút passzol a helyszínhez és az alkalomhoz remélhetőleg méltón képviseli majd a pár egyéniségét is.


A kollekció apró darabjai kis figyelmességek a vendégek gyermektagjai és rajtuk keresztül a családok számára is, mert a nevekkel ellátott édességek így igazi személyes ajándékká vállnak ...


Nyírfacukorral is készült édesség az esetlegesen diabéteszes vendégek számára . Bár a burkolat nem diabetikus ( de a formavilág miatt az összkép így tökéletes) de a belső töltet minden részlete nyírfacukorral készült ahogyan azt a felirat is jelzi, segítve a párnak eligazodni az édességek között.


Lesz még az idei szezonban sok hasonló bronzos barnás és bézs színekben pompázó asztalom, de a képek láttán ez talán nem is csoda, hiszen egy örök klasszikus ízlésvilágról beszélünk.


Nagyon köszönöm a párnak a bizalmat és remélem Ők is elégedettek lesznek a tortákkal.
Szerettem ezt a munkát és talán ez látszik is a végeredményen .


2 megjegyzés:

  1. mindig megcsodálom a gyonyrubnél gyonyorub tortákat

    VálaszTörlés
  2. Mesés lett! Így együtt egy kerek egész. A virágok egyenesen csodálatosak!
    Maradt még bőr a kezeden?

    VálaszTörlés