2012. június 26., kedd

Pink árnyalatok kicsiben ...


A mai posztomban ismét egy pink tortát mutatok nektek amiben a virágok a világostól egészen a mélyebb árnyalatokig átmenetben készültek...
A torta egy hirtelen jött rendelésként indult, aminél már nem tudtam volna vállalni karamell dekorációt, de egy rendelés lemondás miatt mégis maradt elég időm arra, hogy megvalósítsam.
Ebben az esetben is minden ehető volt a tortán , mostanában nagyon ráálltam erre :)
A virágok közepei cukorcseppesek voltak amit a szirmok kecsesen közrefognak és rejtegetik a kíváncsi szemek elől.


A gyöngyház lüszter kezelés nagyon jól harmonizál a virágok színével és az indamintás szegélyek alján húzódó karamell szépen kerek egésszé formálja a végeredményt.

Bár nagy rózsaszín ellenző vagyok szépen lassan megbarátkozom ezzel a színnel és lassan úgy érzem, hogy megtanulom azt használni is.
Nagyon jó volt látni a megrendelő arcán a meglepődést és az örömöt amit okoztam neki a tortával, ahogyan megpillantotta nem hitt a szemének, hogy ez az övé:)
Nem ezért érdemes ezt csinálni ?
Persze ez is ugyan olyan munka mint a többi, de mégis egy kicsit kifejezőbb és hálásabb, mert észrevétlenül is részesévé válsz mások ünnepének......

1 megjegyzés:

  1. Milyen igazad van! Másért nem is lenne értelme... örülhetsz, hogy a munkád örömet ad és abban teljesedhetsz ki! Ennél többet nem is kívánhatna az ember... :)

    VálaszTörlés