2012. június 29., péntek

Nyeremény torta Józsi módra...Hosszú volt ez a mai nap is és az este hamar eltelt, így nagyon kései lett ez a bejegyzés, de az ígéret az ígéret :)
A torta amit Edith megnyert a játékban elkészült. Sokat gondolkoztam, hogy mit is adhatnék neki ami én vagyok, mert ugye az volt a lényeg, hogy egy igazi Józsi torta legyen...
Hosszas gondolkozás után úgy döntöttem, hogy fekete és zöld színű lesz a torta.
Remélem nem lett nagyon vad a végeredmény és Edith örülni fog, ha megkapja majd.
Egy kedves ismerőse juttatja el hozzá a tortát, mert éppen ma arra utazik majd.
Örülök, hogy a játék így ért véget és elmondom, hogy soha nem gondoltam volna arra, hogy ennyi ember áll játékba az én tortám miatt....Kíváncsian várom a véleményeket a tortáról, hogy nektek tetszik e  és , hogy szerintetek jó döntés volt e a választásom a torta stílusát és színét tekintve...

Köszönöm mindenkinek még egyszer aki részt vett a játékban és ígérem lesz még mód a nyerésre :)

9 megjegyzés:

 1. Egyszerűen gyönyörű!Szerintem ez az egyik legszebb tortád!Imádom!

  VálaszTörlés
 2. Nekem nagyon tetszik, ez egy műremek, vagy remek mű. Nem is tudom, hogy meg merném-e enni, annyira hasonlít egy porcelán díszhez, csodásak a szinek és a forma, azt hiszem a látvány magáért beszél. Lehet, hogy egy szakértő másképpen fejezi ki magát, nekem pillanatnyilat egy korábbi bejegyzésem jut eszembe: ez felér egy izgatással (a gyomor felé!!:).DD

  VálaszTörlés
 3. Szerintem rendkívül elegáns és egyszereüen tökéletes!!Biztos lehetsz benne,hogy ez a torta eléggé Józsis :) Sokan száz torta közül is megismernénk a Tied!!!! Gratulálok az újabb remekműhöz,és a nyertesnek a rendkívüli nyereményhez :)
  Ma van a Lányom 20. szülinapja. Remélem egyszer az Ő tortáját is díszítheti egy hasonló remekmű!) már csak meg kéne tanulni karamellvirágot készíteni és gyakorolni néhány száz órát !

  VálaszTörlés
 4. én is elfogadnám, nagyon tetszik!!!

  VálaszTörlés
 5. Nem találok szavakat rá....
  Kár, hogy nem én nyertem meg ezt a gyönyörűséget:(
  Gratulálok a nyertesnek!!!!

  VálaszTörlés
 6. Gyönyörűség! :) Mindig lelkesen mutogatom páromnak a tortáid, hátha kapok majd egyet a születésnapomra! Persze tudom, hogy erre semmi esély, mégis nagyon nagyon boldog lennék tőle... hm hm. :)

  VálaszTörlés
 7. Csodás lett! :-) Az ízvilágot elárulod? Nekem pisztácia-csoki jutott először eszembe. A színek miatt. :-) Gratulálok a nyertesnek!

  VálaszTörlés
 8. Annyira extravagáns és gyönyörű! A fekete zölddel, nagyon jó párosítás! Gyönyörűek a virágok és hát is! Nagyon különleges és nagyon Józsis!
  Gratulálok a nyertesnek a csodaszép tortájához!

  VálaszTörlés
 9. Egyszerűen tökéletes:)
  Gratulálok a nyertesnek!

  VálaszTörlés