2012. június 24., vasárnap

Narancssárga romantika egyszerűen...Mára van még egy adósságom, mert megígértem valakinek, hogy lesz ma narancssárga torta is:)
No ha nem is narancssárga a torta, de a virág az.
Ez a torta a maga egyszerűségében lett nagyszerű, mert nem egy agyonvirágozott torta lett, hanem a formák és indák játéka lett.
Minden kis szeglete imádni-való lett a számomra mert annyira beleszerettem a végére, hogy szívem szerint meg is tartottam volna magamnak, de ezt ugye nem tehettem, mert a fiatal budapesti pár már biztosan nagyon várta őt :)


Azt észrevehettétek, hogy mostanság nagyon sok döntött játékos tortát készítek, de mit tehetek, ha ennyire megszerették az emberek, bár ezzel nincsenek egyedül, mert én is szeretem ezt a formátumot.

A torta tetején ékeskedő óriás virág szinte vonzza a tekintetet, ehhez a cukorcseppek és a színe is hozzájárul.
A szinteken aláhulló kis szirmok a romantikát hivatottak megtestesíteni, az indák játéka pedig eleganciával öltözteti fel.
A minták egyébként a pár meghívója alapján rögtönzött motívum, amit azt hiszem meg is tartok magamnak, mert nagyon kifejező...

Na és ezen a képen lehet elmerülni a részletekben. Az indák itt jól megfigyelhetők.
Ezzel megköszönöm mindenkinek a mai figyelmet és elköszönök.
Remélem, ha csak egy kicsit is, de örömet tudtam nektek szerezni a munkáimmal.
Nem ígérem, hogy sokszor fogok ilyet csinálni, mert nagyon sok munkával járt ez, de boldogan tettem, mert láttam, hogy sokan érdeklődtetek a torták felől.

5 megjegyzés:

 1. Igen, a kevesebb néha több, nagyon szép:-))
  Nekem nagyon tetszenek ezek a "féloldalas" torták:-))

  VálaszTörlés
 2. Szépséges! Nem is értem miért nem kérnek több narancs tortát... Őt is megnézném feketében. :) Milyen szépen kiemelné a narancs virágokat!

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörű lett ez is! Egyszerű, de mégis elegáns. Szerintem pirosban is érdekes lehet... de ez így tökéletes.

  VálaszTörlés
 4. De gyönyörű, így narancssárgában! És azok az indák!!! bárcsak tudnék egyszer ilyet én is... Gyönyörű lett!

  VálaszTörlés
 5. Nekem nagy örömet okoztál a képekkel is! Imádnivaló ez a torta, és ahogy beszélsz róla... épp olyan művészi, mint a kivitelezés!

  VálaszTörlés