2012. február 18., szombat

VÖRÖS ÉS FEKETE, AVAGY A SZEXUALITÁS LÁTTATÁSA EGY TORTÁN...

A torta amit ma megmutatok nektek egy igazi különlegesség, mert nem egy szokványos összeállítás....
Az alkotórészeiben nincs semmi ami igazán különlegessé tenné, viszont a végeredmény az igazán harmonikus és extravagáns külsővel ruházza fel !
A torta megálmodásakor azt szerettem volna, ha egy igazán bevállalós, trendi, extrém szexualitással és erotikával fűszerezett alkotás legyen!
Ezért esett a választásom a fekete csipkére, amit Makány Mártától hoztam magammal, még a pesti látogatásom alkalmával és ehhez a lángoló piros virágaimat passzítottam.
A virágok szirmain lévő cukorcseppek játéka tovább fűszerezi a hangulatát....
A csipke mint egy combfix a torta alsó peremén teszi fel az i-re a pontot....
A lágy esésű csokor eleganciát és elérhetetlenséget sugároz, amit a torta tulajdonosának kell tudni fokozni. Légy bevállalós , féktelen és merész .......és máris a tiéd lehet ez a torta....
A dekorációt is hozzáigazítva végtelenül különleges esküvőd lehet......
Remélem a munkám elérte a célját és ti is meglátjátok benne azt amit szerettem volna kifejezni vele!
Semmi konkrétum és mégis kifejezi számomra mindazt amit láttatni akartam.





6 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon kihívó, szexis ez a torta, mégis letisztult..... A csipkéről nekem is a combfix jutott az eszembe:), a virágról meg tűzpiros ajkak :)))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök, hogy megláttad benne azt amit szerettem volna :)

    VálaszTörlés
  3. Eszméletlenül vadító lett! Nehéz egy tortában ilyet visszaadni, de neked sikerült! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szexis és vagány:)
    Imádom a piros virágaidat:))))), pedig nem szeretem a piros színt.
    A virágokról a vad, tiltott,féktelen szerelem jut eszembe:)Szerintem a csipke elegánssá teszi a tortákat. Nekem eszembe se jutott róla a combfix.

    VálaszTörlés
  5. Fantasztikus alkotás. Nem is találok szavakat ...már rengeteg torta volt amire azt gondoltam, hogy ez a legszebb és már nem is lehet ennél szebb és jobb... de úgy látom minden egyes új alkotásba beleszeretek! Mindig elképesztően jó torták kerülnek ide!:)

    VálaszTörlés
  6. Woooow! Ez az első, ami eszembe jutott róla. :)

    És most leírom, hogy mi a második és harmadik gondolatom. Remélem érdekel. :)

    Elmondom, hogy én hogy nézegetem a tortáidat.
    Valami olyasmihez tudnám hasonlítani, mint a múzeumban a festményeket, vagy szobrokat. Jó gondosan körbejárom, ízlelgetem, majd amikor úgy érzem, hogy végeztem és magamban szummáztam róla valamit, akkor elolvasom, hogy milyen címet, vagy nevet adott neki az alkotó.
    Na ez a te tortáiddal sincs másképp. :)
    Először mindig megnézem a képeket és utána olvasom el a bejegyzéseidet, mert kíváncsi vagyok magamban arra, hogy az érzés, amit kivált bennem, az összetalálkozik-e azzal, amit magad is leírsz. :)

    Na már most. Első ránézésre nekem is az előttem szólók által leírtak futottak végig bennem. Nagyon vadító és szexi lett ez a torta.
    (Egyébként személy szerint inkább szeretem az olyan alkotásokat, amelyek megosztják a véleményt az emberek között és sok-sok mindenféle gondolatot és érzés hullámokat indítanak el.)
    De valahogy második ránézésre valami hiányérzet keletkezett bennem és rájöttem, hogy mi az. Felmerült bennem a kérdés, hogy hol van belőle a férfi?
    Ezt ne vedd kritikának, vagy ilyesminek, én már annak is örülnék, hogy tized ennyire szép tortákat tudnék csinálni. :) De ha egy napra megkaphatnám azt a tudást, amivel te bírsz és pont aznap készítettem volna el ezt a tortát, akkor valahogy belecsempésztem volna magam(nak) a férfit. De az is lehet, hogy csupán azért, mert nő vagyok. :)))

    Szeretek ötletelni olyanokon, hogy nekem milyen ötleteim lennének, vagy mit csinálnék egy ilyen esetben másképp. Azt gondolom, hogy a szalag olyan sok lehetőséget rejt magában. Egyszerre lehet lágy és elegáns, vagy vad és bohém, vagy akár erőt sugárzó stb. Lehet, hogy játékos megoldásként az egyik szatén szalagot megkötöttem volna egy csokor nyakkendőnek. Vagy pedig másik ötletnek a csipkés szintre "csempésztem" volna egy elég hangsúlyos fekete virágot átellenben a pirossal, amely számomra a FÉRFIT szimbolizálta volna. :)

    Valójában úgy dögös ez a torta, ahogy van, de én személy szerint szeretem, ha ilyesmi gondolatokat indít el bennem egy-egy tortád, mert ezzel lesz számomra bizonyos, hogy ez művészet a javából! :))

    Gratulálok hozzá! Imádom az ilyen kicsit megdöbbentő és szuper tortáidat! :)) És ilyenkor ezek a gondolatok ki kívánkoznak. :) Remélem nem untatok vele nagyon senkit, de ilyenkor késztetést érzek, hogy lepötöygjem őket. :)

    Persze olyan könnyű innen ötletelni a képernyő elől és csak osztani az észt, de talán ezt a hosszú kitérőt megbocsájtod nekem. :)

    VálaszTörlés