2011. szeptember 11., vasárnap

TOY STORY TORTA A MESEHŐSÖKKEL

Egy nagyom régi vendégem keresett meg a múlt héten , hogy készítsek neki egy különleges mesetortát, amin a kisfia kedvenc mesehősei vannak. Az ízesítése mascarponés-eper torta legyen a gyerkőc kedvence , de ezen kívül minden egyéb rám lett bízva . A hét elején elkészítettem a figurákat. A három legkedvesebb figurát szerettem volna adni amit a gyerkőceim is szeretnek. Sajnos a sok munka miatt nem tudtam tökéletesen elkészíteni a figurákat, de azért bátran odaadtam a törzsvendégem legnagyobb örömére. Az az igazság, hogy nem szeretek odaadni olyan munkát, amivel nem vagyok megelégedve.A torta burkolása és összerakása után azonban láttam, hogy nincs miért szégyenkeznem. A torta atraktivitását a figurák elhelyezkedése és az őket körülvevő design adta. Az utóbbi időkben nagyon sok menyasszonyi tortát készítettem és már el is felejtettem kicsit mennyire jó marcipán figurákat készíteni. Nagyon jó volt egy komolyabb figurás tortát készíteni és ahogyan az előrendeléseimet nézem a jövőben sok bejegyzésem alapjaiul fognak szolgálni, remélem sokatok örömére.









7 megjegyzés:

  1. Irigylem a gyerkőcöt!:)Szerintem a környéketeken lassan nem is lesz igazi az a zsúr,ahol nincs 'Lenjoz torta'!
    Nem ragozom,csak ismét gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Hááát, szó nélkül maradtam!Csuda jól sikerültek a figurák. Én nem mondtam volna meg hogy marcipánból készültek!! Meg kell próbáljak majd egyszer én is marcipánból figurákat csinálni. :)
    Amugy mitől olyan fényesek?"Legőzőlted" a tortát?:)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm :)

    A torta marcipán lakkal van kezelve , ettől olyan fényes .

    VálaszTörlés
  4. Ezek a figurák tökéletesek! A tortával együtt meg... azt hiszem, unokaöcsémék szétkapnák egy pillanat alatt (ők így nyilvánítják ki a tetszésüket)!

    VálaszTörlés
  5. jaahj, de el vagyok maradva még az olvasással is :-( Most látom mennyi új tortáról maradtam le! Ez is fantasztikusan jó lett!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jók lettek a figurák, és a torta is szuper!

    VálaszTörlés