2011. szeptember 26., hétfő

MEGGYPIROS EXTRAVAGANCIA
Egy a hétvégén készített tortámnál az volt a kérés, hogy a torta tetején meggypiros virágok legyenek. A virágok közepei narancssárga színből kiindulva , meggypiros színbe mentek át. A csokrokat egy , a töviskoszorúhoz hasonlító karamell alapra rögzítettem. A készítéskor minimális mennyiségű levelet használtam, mert szerettem volna minél többet láttatni az alapokból. A torta oldalát betekertem több soron organzával , melyet helyenként megtekertem a gyűrt hatás kedvéért . A megszokott indamintákat és egyéb dekorációkat mellőztem, mert nem akartam a tortát túldíszítetté tenni. Noha a virágok színe nem igazán jellemző a munkáimra, a végeredmény szerintem nagyon látványos és eredeti lett, igazi különlegesség a pasztell világomban .
Kíváncsian várom nektek mi a véleményetek erről az üdítően életteli menyasszonyi tortáról.

5 megjegyzés:

 1. Húúú, nagyon tetszik!!! Én is a pasztell színekhez vonzódom, de ez igazán jól mutat, nagyon eltaláltad ezt a színt és a formát hozzá!
  Bár nekem őszintén szólva pár levelet még elbírt volna a kompozíció, de ez már csak kötözködés:)

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm Juci a hozzászólást, de nekem, mint ahogyan azt írtam is , pont az volt a célom, hogy hagyom az alapul szolgáló "kócokat" érvényesülni, mert szerintem ettől lett igazi különlegesség ez a torta.....
  A színek és a formák játéka egy egyszerű és letisztult alapon.
  De nekem is nagyon tetszett a torta, csak azt sajnálom, hogy a képek nem adják vissza az eredetiségét:(

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörű torták.....már azt se tudom, hogy melyik a kedvencem......:))

  VálaszTörlés
 4. Nekem ez lett az új kedvencem. Én szeretem az élénk színeket, nagyon mutatós! Nagyon izgalmas az oldala is és a virágok is.

  VálaszTörlés
 5. Jól megfogalmaztad:"üdítően életteli"!Teljesen mindegy milyen színnel dolgozol,csodálatosak a tortáid!

  VálaszTörlés