2011. szeptember 26., hétfő

MEGGYPIROS EXTRAVAGANCIA




Egy a hétvégén készített tortámnál az volt a kérés, hogy a torta tetején meggypiros virágok legyenek. A virágok közepei narancssárga színből kiindulva , meggypiros színbe mentek át. A csokrokat egy , a töviskoszorúhoz hasonlító karamell alapra rögzítettem. A készítéskor minimális mennyiségű levelet használtam, mert szerettem volna minél többet láttatni az alapokból. A torta oldalát betekertem több soron organzával , melyet helyenként megtekertem a gyűrt hatás kedvéért . A megszokott indamintákat és egyéb dekorációkat mellőztem, mert nem akartam a tortát túldíszítetté tenni. Noha a virágok színe nem igazán jellemző a munkáimra, a végeredmény szerintem nagyon látványos és eredeti lett, igazi különlegesség a pasztell világomban .








Kíváncsian várom nektek mi a véleményetek erről az üdítően életteli menyasszonyi tortáról.

5 megjegyzés:

  1. Húúú, nagyon tetszik!!! Én is a pasztell színekhez vonzódom, de ez igazán jól mutat, nagyon eltaláltad ezt a színt és a formát hozzá!
    Bár nekem őszintén szólva pár levelet még elbírt volna a kompozíció, de ez már csak kötözködés:)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Juci a hozzászólást, de nekem, mint ahogyan azt írtam is , pont az volt a célom, hogy hagyom az alapul szolgáló "kócokat" érvényesülni, mert szerintem ettől lett igazi különlegesség ez a torta.....
    A színek és a formák játéka egy egyszerű és letisztult alapon.
    De nekem is nagyon tetszett a torta, csak azt sajnálom, hogy a képek nem adják vissza az eredetiségét:(

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű torták.....már azt se tudom, hogy melyik a kedvencem......:))

    VálaszTörlés
  4. Nekem ez lett az új kedvencem. Én szeretem az élénk színeket, nagyon mutatós! Nagyon izgalmas az oldala is és a virágok is.

    VálaszTörlés
  5. Jól megfogalmaztad:"üdítően életteli"!Teljesen mindegy milyen színnel dolgozol,csodálatosak a tortáid!

    VálaszTörlés