2011. szeptember 30., péntek

RÓZSASZÍN LEÁNYÁLOM



Ma egy nagyon helyes kisebb méretű menyasszonyi tortát készítettem. Noha már vége van az esküvőszezonnak , még minden hétvégén van pár menyasszonyi tortám és szerencsére folyamatosan megkeresnek a segítségemet kérve. A pár a beszélgetés alkalmával elmondta, hogy a tortájukat a terem dekorációjához szeretnék igazítani. A torta csak két szintes lett a vendégek kis létszáma miatt, de szerettem volna valami nagyon elegáns és emlékezeteset adni nekik. A virágok fehér és rózsaszín átmenetesek lettek, a levelekkel is hasonló módon jártam el. A burkolat színe fehér lett, amin a virágok színei a vegyes levelekkel nagyon jól mutatnak. Az alsó torta oldalára rajzolt minimális díszítés érzékien körülöleli a tortát és ezzel mint egy keretbe foglalja azt. Mivel a torta tetejére összeállított csokor elég attraktív lett nem szerettem volna a torták alján végigfutó szalagot masnival zárni, így csak egy kis hajtást tűztem a szalagok találkozására.
A tortaállvány alsó lapját leburkoltam és egy éppen ma beszerzett bross egyik motívumával mintáztam. Körvonalában hasonlít a virágokra, ezért úgy gondolom méltó befejezése lett a tortának. Ezzel az művelettel is optikailag nagyítottam a torta méretét.
Nagyon élveztem a torta készítését és remélem még sok hasonló tortát készíthetek a jövőben.





2 megjegyzés:

  1. Olyan szépen írsz a tortáidról,élvezet olvasni ,ahogy minden apró részletre figyelsz!Rózsaszínben is gyönyörű és elegáns:)!

    VálaszTörlés
  2. Ez igazán álomtorta lett.....elegáns, visszafogott, de nagyon komplett.........nem is tudom tudsz te csúnyát is alkotni???

    VálaszTörlés