2011. szeptember 18., vasárnap

AMIKOR A CUKRÁSZ SZABAD KEZET KAP: 4. rész

Ismételten egy olyan bejegyzés következik, ahol teljesen rám bízták a torta külsejét. Annyi volt a pár kérése, hogy teljesen fehér , egyszerű és látványos tortát készítsek a számukra. Egy kastély szálló adott helyet az esküvőnek ezért azt gondoltam, hogy mindenképpen valami nagyon elegáns költeménnyel fogok előrukkolni. A torta színe hófehér lett. amit csak minimális díszítéssel pingáltam ki. A tetején egy fehér karamellcsokor kapott helyet amit igyekeztem attraktív formában összeragasztani. A torta középső részére egy szatén szalagot  tűztem, amit masnival és a kastély hangulat elérése érdekében , egy  brossal egészítettem ki. Hihetetlen eleganciát és ragyogást kölcsönzött a tortának. A torta egyszerű mivoltja ellenére hatalmas kihívás volt ismét valami olyat alkotni és adni, amit az én kreativitásomra bíztak teljes egészében.  Csodálatos összhangot tudtam elérni a torta készítése közben, a burkolat , a szalag és a karamell mesés harmóniában állt össze . Az elkészült tortában órákig tudtam volna még gyönyörködni, de nem igazán volt rá időm, mert elég mozgalmasra sikeredett ismét a hétvégém. Rengeteg  torta készült ezen napokban is , amelyeket hamarosan megosztok majd veletek is , remélhetőleg mindannyitok örömére.











7 megjegyzés:

  1. Gyönyörű, mint mindig és a bross tényleg nagyon egyedivé teszi!

    VálaszTörlés
  2. IMÁDOM! Ez is álomba illő torta! A maga egyszerűségében csodálatos. Nagyon szépek lettek a virágok és az a bross...na meg ez a gyönyház csillogás. Elolvadtam.. Gratulálok!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszönöm lányok, fantasztikus lett az összhang a tortán szerintem is . Ami külön jó, hogy tényleg nagyon egyszerű a torta külseje, de mégis van mondanivalója és csak úgy sugárzik belőle az elegancia.
    A következő bejegyzésben megpróbálom mindezt felülmúlni egy zöldes árnyalatú tortával !

    VálaszTörlés
  4. Szeretem olvasni azt, ahogyan írsz a tortáidról! Jó látni, ahogy mindig valami újat hozol - tele vagy lelkesedéssel és ötletekkel! Ennél a tortánál is, mint eddig már mindegyiknél, leragadok minden apró részleténél! Csodálom ezt a precizitást! ...és nagyon kíváncsian várom, hogy ezúttal mivel és hogyan vagy képes mindezt felülmúlni!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon gyönyörű ez a torta! Nem is gondolnám, hogy egy bross ennyire illik egy tortához, és azt meg pláne nem, hogy ennyire kiemeli, olyan mintha a brosst már eredetileg ehhez a tortához tervezték volna. Nagyon letisztult és egyedi, különleges torta. Nagyon jó olvasni a bejegyzéseidet, mert minden tortádnak van története, és annyira jó látni, hogy ilyen sok év gyakorlattal ekkora szeretettel tudsz beszélni a munkádról, ez nagyon példát adó szerintem sokunk számára... Én is nagyon várom a hétvége többi "termését".

    VálaszTörlés
  6. Nézz be hozzám egy cseresznyéért kérlek!

    Ismét egy remekmű!!

    VálaszTörlés
  7. Csodaszép lett! A bross tényleg jól áll neki!

    VálaszTörlés