2012. június 9., szombat

3000. lájk játék és egy torta a mai napról...



A mai napon a torta bemutatása előtt szeretnék egy pár mondatban kis összegzést adni  az én szemszögemből arról, ami az elmúlt héten történt.
Sokat gondolkoztam magamban, hogy mi is történt és annyi szép kerek mondat össze is állt a fejemben, de most, hogy a gép elé ültem nem tudom jól kifejezni magam. Nem is sok szó van arra amit adtatok nekem, mert a kis játékomban annyi pozitív energiát adtatok nekem, amit nem tudok meghálálni soha. Amikor elkezdtem a játékot nem is reméltem, hogy ennyien regisztráltok majd rá...persze lehet mondani, hogy egy kis ingyen tortára mindenki kapható, de ez nem így van, mert addig is ameddig lájkoltatok és írtatok a bloggal foglalkoztatok és nem mással. Arról nem is beszélve, hogy ha nem látogatnátok a blogot nem is tudtátok volna a játékot. Tehát minden várakozást felülmúlva hihetetlen mennyiségű játékosom lett.
556 játékos...mondom556 játékos, még leírni is hihetetlen, nem , hogy felfogni.
A mondatok amiket írtatok, van aki többet is sőt néhány "kisregény " is született a végére :)
De mind mind olyan kedves és felfoghatatlanul szívhez szóló volt, hogy nem is értettem kinek írtátok ezeket:)
Azért annak nagyon örültem, hogy átjött nektek az amit írok és az amit képviselni szeretnék kicsiny hazánkban.
Nem akartam és nem is akarok soha többet annál amit érdemlek és amiért megdolgozom. Nincsenek nagyra vágyó terveim csak az, hogy azt csináljam amit szeretek és amihez értek. Az hogy ezzel emberek sokaságának egy kis fényt is csempészhetek a mindennapjaiba és a legszebb családi ünnepeik részese lehetek egy kicsit, csak plusz adalék...



Köszönöm mindenkinek az aktív részvételt és a következő játékra ígérem kitalálok valami frappáns dolgot amitől izgalmasabb lesz. A nyertessel remélhetőleg a jövőhét elején egyeztetünk az átvételről, már nagyon várom, hogy milyen is lesz a pillanat amikor átadhatom neki :)
Nem akarom ezt a dolgot tovább ragozni, de tényleg nagyon köszönöm nektek, hogy ennyien olvastok és nézelődtök nálam és a sok megosztásért külön hála nektek, mert ezzel mérhetetlen sok olvasót hoztok nekem....
S bár tudom, hogy az olvasókat és a nézelődőket meg is kell tartani, de igyekszem majd, hogy ez így is legyen.
Hoztam is nektek egy tortát ami a Makány Mártának tervezett tortám alapján készült csak kissé nagyobb méretben, mert a vendégek létszáma ezt kívánta meg.
A tortát a Széchenyi Fürdőben tartott esküvőre vitték néhány apró mignon kiséretében.
A tekervényeim remekül visszaadják az ünnepiséget az olvasatomban és a karamell ragyogása igazán alkalmivá teszi a végeredményt...

Zárszóként még annyit szeretnék mondani mindenkinek, hogy várlak benneteket továbbra is és igyekszem majd mindenki igényeit kielégíteni a tortáimmal....
Ha már ennyire dicsekvős lett ez a poszt most már leirom azt is, hogy elhagytam a 200.000. oldalmegjelenítést is a héten a 3000. rajongóval egyetemben.
Kíváncsian várom a folytatást..mi jöhet még ???   :)

5 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nemcsak a tortákhoz értesz mesterfokon, de a blogbejegyzéseidet is mindíg türelmetlenül várom!
    Megint remekeltél! Ez egy gyönyörűséges, elegáns torta, híven tükrözi az alkalom ünnepélyességét.
    Sok-sok kellemes percet szerzel a bejegyzéseiddel.
    Köszönet érte!

    VálaszTörlés
  2. De jó volt olvasni arról,hogy milyen boldoggá tett a sok kedves szó,amit kaptál! :-) További sok sikert a bloghoz és a munkádhoz! A torta amit hoztál, fenomenális!

    VálaszTörlés
  3. Ez valami gyönyörűség! Olyan, mintha szatén lenne, úgy fénylik, boldog lehet aki ezt vágja föl az esküvőjén!

    VálaszTörlés
  4. Józsi!
    Örülök, hogy sok kedves szót kaptál, és hogy megerősített.:-))
    A torta csodaszép, igazi menyasszonyi:-))

    VálaszTörlés
  5. Fantasztikus!!!!!!!!
    Mónika

    VálaszTörlés