2012. március 12., hétfő

IKERPÁRNAK KÉSZÍTETT TORTÁM




 Ismét egy olvasónak készített tortát mutatok nektek , amelyet egy ikerpár kapott...
Elcsépeltnek gondolom az egymásba fonódó tortákat és társaikat, ezért úgy gondoltam, hogy nem lesz ilyen, inkább egy nagy közös torta, amin mind a ketten így vagy úgy megjelennek ...
A két hölgyről az egyetlen jellemző az volt amit kaptam, hogy gyermekkorukban balerinák voltak, és hogy a kedvenc színük a zöld és a kék.
A balerinákat, nem említeném, mert nem vagyok erős a női alakok megformálásában, éppen ezért a kék-zöld kombinációban próbáltam erősíteni:)
A burkolat színe nagyon pasztell éppen csak zöldre emlékeztető árnyalatot kapott.
A páva színekre asszociáltam ahogy készült a tortára a dekoráció, ebben a hangulatban készítettem el ezeket a virágokat is, amik ismét egy új formátumot öltöttek. A virágok köré karamell szalagokat tekertem, ezzel ellensúlyozva a légiesnek nem mondható táncoslánykáimat ... :D
A torták alján is ezt a vonalat vittem tovább és ezzel lett kész a torta.
 Remélem a célját elérte a munkám és az ikerpár tetszését elnyerte a végeredmény....






5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, még a kislányok is ;)

    VálaszTörlés
  2. Józsi!
    Nagyon szépet alkottál, nagyon édesek a kislányok és valóban nem a megszokott "iker" torta, de pont ez tetszik benne:-))
    A virágok csodaszépek!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Józsi.
    Nagyon köszönöm a gyönyörű tortát, hatalmas sikere volt a lányoknál és az egész szülinapi társaság körében. Nem csak a forma és a színek, de az ízek is tökéletesek voltak :-))
    Még egyszer nagyon köszönöm a csodás művet. Sok sikert a jövőben is :-))
    Judit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Deever !

      Nagyon örülök, hogy sikere lett a tortáknak....és külön boldogság nekem, hogy nem csak a külcsín , hanem a töltet is ízlett mindenkinek :)
      A " balerinákért meg elnézésedet kérem, de nagyon nem ment a virágok után a marcipánozás, mert a virágok formavilága és színe teljesen magával ragadott engem és nem tudtam koncentrálni a " lányokra :) "
      De ha legközelebb is felkeresel , akkor tuti befutó lesz minden ....ígérem :)

      Törlés
  4. A lányom szerint tökéletes Csingilinges torta :)
    Nagyon szép fénye van a virágoknak és meglepően jól mutat együtt a két szín! Ezek a málna szerű közepek a kedvenceim rajta!

    VálaszTörlés