2011. december 29., csütörtök

ÉV VÉGI GONDOLATOK...

Túl a karácsonyi hajtáson és kicsit pihentebben már van energiám egy bejegyzésre.
Hatalmas energiákat használtunk fel az elmúlt hetekben azért, hogy a vendégeink minden kívánságát teljesítsük, a lehetőségeinkhez mérten. Mindez nem működött volna, a kollégáim munkája nélkül, amit ez úton is köszönök nekik. Büszke vagyok rátok és mindarra, amit megalkottunk a kitartásunknak köszönhetően!
Remélem, még sok hasonló munkás évnek nézünk elébe.
Benneteket sem felejtelek el kedves olvasók! Nagyon köszönöm a sok hozzászólást és olvasgatást, nézelődést és persze a sok biztatást, amit tőletek kaptam. Így az év vége felé, mint mindenki én is készítek egy kis számadást, amit megtettem ez évben. Munka-munka-munka!
Talán ez volt a legjellemzőbb az évemre, de nagyon boldoggá tett, hogy mindezt megtehettem, mert van igény arra amit csinálok.
A megszámlálhatatlan esküvői torta és rendezvény, a rengeteg alkalmi és szülinapi torta, a sütemény hegyek amik szinte kifolytak a kezeink közül, mind-mind megtisztelő volt.
Az év második felében elkezdtem ezt a kis blogot írni, hááááát....minden elképzelésemet felülmúlta ami történt! Soha nem is gondoltam volna, hogy ennyi embernek tetszik a munkám és ennyi ember fogja nézegetni a képeimet.Az a rengeteg kedves hozzászólás és vélemény, valamint az a rengeted felkérés, amit mindez adott nekem pluszba , szinte felfoghatatlan.
Mondhatni az életem teljes fordulatot vett az elmúlt hónapokban és új barátokra leltem.
A jövőt tekintve sem lesz egyszerűbb a dolog, mert már előre láthatóan zsúfolt hetek, hónapok várnak rám.....
A januári esküvő kiállítások és rendezvények sok izgalmat rejtegetnek a számomra!
Abban reménykedve, hogy a jövőben is számíthatok rátok és részeseivé váltok a hétköznapjaimnak, KÍVÁNOK MINDEN KEDVES OLVASÓMNAK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKERES ÚJ ÉVET!!!!
Egy kedves fiatal fotós ismerősömtől kaptam a karácsonyi tortámról képeket, amit, bár már láttatok az én képeimről, de az ő fotóin sokkal élvezhetőbbek lettek :)
A jövőben a lehetőségeinkhez és az idejéhez mérten ő fogja készíteni a tortáimról a képeket, ami ez úton is nagyon köszönök neki!









4 megjegyzés:

  1. Nagyon nagy lehetőségnek élem meg, hogy olvashatom a blogodat, nézhetem a képedet, kicsit bepillanthatok a "kulisszák mögé", egy-egy torta történetébe "beleshetek" és láthatom, hogy mennyi munka van egy-egy torta alkotása mögött. Köszönöm!
    Nagyon boldog,sikerélményekkel teli új évet kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Szilvi !
    Neked is hasonló jókat kívánok a következő esztendőre :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm hogy nézelődhetek,további sok sikert és Örömteljes Boldog Új Évet kívánok!

    VálaszTörlés
  4. Zugolvasóként és zugcsodálóként kívánok Neked tortákban gazdag békés, boldog új évet!

    VálaszTörlés