2012. január 1., vasárnap

AZ ÉV ELSŐ BEJEGYZÉSE !

Elérkezett ez is .....2012 ! Még leírni is furcsa, nemhogy felfogni....
Az új évet szeretném stílusosan indítani, ezért arra gondoltam, hogy megosztok veletek egy tortát az idei szezonra készített fantáziáimból.
A torta maga nagyon egyszerű és nincs benne semmi hivalkodó. Talán a virágok azok, amik teljesen elvarázsolják az embert. A tavasz ébredezése jelenik meg benne, a tulipánok virágzásával. A színek és a formák játéka ez , az érzékekkel. A pasztell színek és a haragos-zöld levelek összjátéka , tökéletesen passzol bárki nagy napjához. Legyen az egy egyszerűbb családias esküvő vagy egy fényűző lakodalom, szerintem bárhol megállja a helyét. Romantikus jegyei méltón tükrözik a pár szerelmét, klasszikus vonalvezetése tradicionális elemeket rejt. Letisztult , egyszerű, mégis méltó dísze lehet a terített asztalnak.
Nekem az egyik nagy kedvencemmé vált a tortáim között, bár én jobban szeretem a bevállalósabb formákat.
Ezekkel a képekkel kívánok nektek BOLDOG ÚJ ÉVET!
És remélem az elkövetkező esztendőben sokat jártok majd nálam .Remélem elnyeri tetszéseteket ez a torta és kicsit hozzájárulhatok a képek láttán a jó hangulatú év kezdetéhez!

7 megjegyzés:

 1. Gyönyörű torta, gyönyörű virágok, gyönyörű fotók és nagyszerű bejegyzés!
  Sikeres és boldog új évet kívánok Neked! Kívánom, hogy teljesüljön minden álmod, célod és elképzelésed! Remélem, itt a blogon továbbra is bemutatod a legújabb csodás tortáidat ehhez hasonló, érzékeket magával ragadó bejegyzéssel.

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm Gabi ! Nagyon örülök, hogy te voltál az első hozzászólóm az idei évben .... ez azért szerintem nem véletlen :)
  Örülök a véleményednek és a jókívánságoknak , neked is hasonló jókat kívánok :)
  BUÉK

  VálaszTörlés
 3. Sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánok!
  A torta meseszép:)
  Remélem sok szép tortával kápráztatsz el ebben a évben is.

  VálaszTörlés
 4. A legjobb indítás, a kedvenc virágom a tulipán, gyönyörű lett! Tényleg teljesen tavaszias. Remélem, rengeteg gyönyörűséggel kápráztatsz el majd minket 2012-ben is, nagyon boldog új évet! :-)

  VálaszTörlés
 5. Nem sok időm volt mostanában kommentelni, szégyellem is magam. De ez a torta gyönyörű!!! A színe, a lehullott szirom...számomra tökéletes.

  VálaszTörlés
 6. Itt már tényleg tavasz van:-)))
  Csodálatos lett!!!!
  Boldog új esztendőt!:-))

  VálaszTörlés
 7. Érdemes benézni ide sürübben.ez a csodálatos torta!!!Nahát ez aztán szívet melengető tavaszi sugallat.

  VálaszTörlés