2014. június 1., vasárnap

A Cinema City Aréna VIP termében jártam ...

Ismét egy rendezvényen volt lehetőségem jelen lenni a Cinema City Aréna Plázában.
Minden alkalom amikor Andrea megkeres , hogy egy adott rendezvényre biztosítsak desszerteket , repes a szívem, mert tudom, hogy igényes környezetben és jó emberek társaságában lesz módom megmutatni egy picit a tudásomból...
Jelen esetben a Grace of Monaco- GRACE MONACO CSILLAGA  FILM bemutatóvetítésén lehettem jelen és készítettem a témára jellemző állófogadás desszertjeit...A vetítés előtt egy Rendezvényszervezőknek tartott kis tájékoztatóra került sor, melyben  a  Cinema City által nyújtott szolgáltatásokra és lehetőségekre hívták fel a figyelmet  illetve a Cinema City termeinek sokszínűségére, melyek tökéletesen alkalmasak konferenciák, zártkörű rendezvények illetve születésnapok lebonyolítására.
És itt jöttem a képbe én is, mert nagy meglepetésemre Buda Andrea  a Cinema City marketing igazgatója nagyon kedves szavakkal illetett a vendégek előtt és bemutatott nekik mint olyan embert aki valóra váltja a rendezvényeikre álmodott desszertek kivitelezőjét. El nem mondhatom szavakkal, hogy ez nekem mekkora megtiszteltetés és mennyire jóleső, hogy elismeri a munkásságomat .
Andreával  való munkakapcsolatom már évekkel ezelőtt kezdődött és büszke vagyok arra, hogy alkalomról ,alkalomra meg tudok felelni az elvárásaiknak és tudom hozni azt a szintet amit szeretnének látni a rendezvényeiken...

Az említett rendezvényen is volt rengeteg finomság a terített asztalon és remélem mindenki örömére fogyasztott a felsorakoztatott desszertekből..

Néhány képet mutatnék nektek a rendezvényről Schumy Csaba fotóinak köszönhetően...
Ezúton is köszönöm a képeket.


 A fogadásra készített desszertasztal.

Itt minden megtalálható volt amit szem és száj egyaránt megkívánhat :)

A képen épp Andrea mond néhány kedves szót a vendégeknek ...


Nagyon köszönöm az ismételt lehetőséget a Cinema City-nek és Andreának és egyben remélem, hogy nagyon sok közös munka vár még ránk :)

Ajánlom figyelmetekbe az általuk kínált lehetőséget, hogy a moziélmény csak a kezdet legyen !


Egy nagyon igényes prospektust is készítettek ez alkalomból, melyben az én tortáim is jelen lehettek, a Cinema City Aréna VIP termében tartandó rendezvényeket preferálva :)
Boldogság van és öröm :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése