2013. december 4., szerda

Lángoló szenvedély ...



 Mint minden évben Idén is készítettem egy olyan kollekciót, mely tudom, hogy nagy sikert arat majd a menyasszonyok és tortakedvelők világában, és ez nem más miatt van így, mint azért mert piros ...
A tűz és a szerelem jelképe ez és annak aki ezt a színt választja biztosan szép emlék marad a torta.
A piros színnel nagyon könnyen el lehet menni a giccs  világába, ezért óvatosságra is intettem magam, nehogy átlendüljek arra az oldalra.
Szerettem volna, ha visszafogott és elegáns maradna ez a kollekció, de mégis legyen olyan amit mindenki szeret de csak én tudom igazán így elkészíteni.
Be is vetettem minden megbúvó szenvedélyemet és raktam össze minden szegletét.
A szín ugye adott volt, de saját árnyalatot kevertem magamnak, mert azt gondolom, hogy a kapható árnyalatok nem elég kifejezőek.
A formavilágban szerettem volna, ha klasszikus és romantikus jegyeket hordozna, de legyen attraktív  is. A virágokat a már tőlem megszokott monumentális méretben készítettem el elszórtan kisebb társaival kombinálva és a levelek áramvonalas alakja szinte öltöztetik és körbeölelik a tortát és a virágokat...
A torták fehér burkolatot kaptak amit a színben megegyező szatén szalagok zárnak . A hangulatot fokozandóan az alsó torták is pirosba öltöztek.
Az elmaradhatatlan nagy klasszikus az indaminta és az ezernyi apró pöttyözés sem maradhatott ki a kollekcióból és azt hiszem ezzel lett igazán teljes minden torta.
Apró kiegészítőkkel láttam el még a nagy tortákat, mert gazdag látképet szerettem volna láttatni.Ennek érdekében készültek el a cupcake-ek, mini torták, desszertek és ezen okból kapott megannyi friss gyümölcsöt is, melyek színe tovább fokozta a vizuális élményt.
A végeredmény nagy boldogsággal töltött el és remélem a ti tetszéseteket is elnyeri majd...














Fotó: Szalay Mona  www.szalaymona.hu
Ruha: Halász Éva  www.halaszeva.hu
Modell: Kránitz Roxi
Smink : Fejes-Tóth Judit
Torta : Lengyel József

5 megjegyzés:

  1. Csodálatos kollekció, gyönyörű képekkel, gratulálok :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszönjük :)
    Mi is nagyon szerettük ezt a kollekciót...

    VálaszTörlés
  3. Atyaég..........ez aztán brutális. Ismét bizonyságot nyert miért is lettél Te ismét az esküvői torták királya:)

    VálaszTörlés
  4. Jesszusom, de szép! Ez az, amit álmaimban látok, hogy én ilyet szeretnék. Ettől szerintem mindenkinek leesne az álla, ha meglátná. Nem tudok betelni vele.

    VálaszTörlés
  5. NAGYON KÖSZÖNÖM NEKTEK :) ÉN IS SZERETEM NAGYON NAGYON :)

    VálaszTörlés