2013. augusztus 5., hétfő

Dukai Regina szülinapi tortája ...Még a hét elején keresett meg engem Anita , hogy barátnőjének Reginek készítsek egy szép tortát a szülinapjára, amit Kapuváron ünnepelnek meg.
Mivel Regi kapuvári születésű és a munkája miatt nagyon ritkán tud hazautazni, ezért ezt a szép kerek születésnapot otthon az édesapja tavánál tartották családi és szűk baráti társaságban..
No de a tortára visszatérve Anita azt kérte, hogy a torta az ünnepelt kedvenc  figuráival legyen díszítve......ami nem más mint a Gru .
Már régen szerettem volna valami nagyon jót készíteni erre a témára és kapva kaptam az alkalmon, hogy megvalósítsam azt ami a fejemben van :)
A torta Eszterházy és Csokoládé duett töltést kapott, amit szürke és narancs alapra burkolás után  fogaskerekekkel és a mignon figurákkal dekoráltam....
A torta tetején természetesen ott vot Gru és még néhány jellegzetes szereplő...
Nagyon jó volt látni ahogyan a karakterek kialakultak és látni a végeredményt, ahogyan  minden összeáll.


Hogy az ünnepi hangulatot fokozzam a szereplők kaptak egy-egy saját tortaszeletet is, aminek a kis mignonok nagyon örültek :)


A visszajelzések alapján tegnap este Regi nagyon örült a tortának és remélem egy kicsit én is hozzájárultam ezzel az Ő szülinapjának felejthetetlenségéhez...


Köszönöm a lehetőséget és ha előbb nem, de a következő kerek évszámnál is várlak benneteket :)

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG REGI!

4 megjegyzés:

 1. Ide is muszáj leírnom! Azon felül, hogy rajongok a tortáidért meg kell mondanom, a közelmúlt egyik legjobbika lett ez a Gru-s!
  A figurák/a filmek nagy kedvenceim, és ez így olyan tökéletes kivitelezés, nem tudok betelni vele.

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Szép Torta , de nem csak az ..:) További szép estét Regi ! Szia.

  VálaszTörlés
 4. Gyonyoru lett a torta Regi:-) ! Gondolom finom is volt:-) puszillak Regi:-) ..Nikolett..

  VálaszTörlés