2013. július 31., szerda

Tavaszi zsongás...



Nagyon ritkán érek ide sajnos és már hiányzott is, hogy egy kicsit a második hobbimnak hódoljak egy kicsit :)
A mindennapok elrabolnak most mindent az életemből, de tudom, hogy ezzel mások boldogságának részese lehetek és ez jó. Bár sokszor nehéz, de tudom, hogy lesz ez nehezebb is, mert a következő két hónap az eddigi évekhez mérten is nagyon mozgalmas lesz az irataim szerint, de a valóságot alapul véve is.
Nincs szabadság és nincs megállás .... csinálni kell és azt gondolom meg lesz a jutalom a munkáért!
Jutalom? Igen a sok boldog pár és a sok kellemes pillanat amit kapok  tőlük.
Ez a legfontosabb dolog ami érheti egy cukrászt, mert nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy az emberben ez tartja ilyenkor a lelket igazán.

Na de hagyjuk a mindennapokat és kerüljön előtérbe Rita és László, aki ennek a tortának a tulajdonosa volt :)
Már az első beszélgetés alatt nagyon szimpatikusak voltak és azt éreztem, hogy ez kölcsönös is, éppezért szerettem volna nekik valami nagyon szépet készíteni...
Az elképzelésük az volt, hogy a tortán lila virágok legyenek és a lezárások legyenek zöld szatén szalagok, de minden egyebet igazából rám bíztak, remélem jól tették :)
A virágok színe lila is lett, de készítettem nekik hozzá fehér krizantémokat  is és mindezt gazdagítottam egy kis zöldes alappal és levelekkel.


A torta elegáns és visszafogott lett akár a menyasszony, akinek erős kisugárzása és bája  belevésődött a retinámba és ehhez igazítottam a torta minden részletét.


A torta friss és tavaszias hangulatú lett, olyan hangulat árasztott el amikor elkészült, mintha a virágokat akkor szakítottam volna le valamely rétről és éppen csak csokorba kellett volna rendeznem...


Szellős és légies ...és egyáltalán nem túldíszített lett a végeredmény, amolyan igazi "Józsis torta" lett ez :)

Nagyon köszönöm a lehetőséget a fiatal párnak és ezúton kívánok nekik nagyon sok boldogságot és szép közös éveket.

Azért igyekszem egy picit visszatérni ide erre a fórumra is majd a jövőben és szakítani egy picinyke időt a gondolataimra is és persze rátok is :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon különlegesen néz ki!! Mindig szívesen nézegetem az alkotásaidat, mert amolyan megnyugtató érzés ez nekem!

    VálaszTörlés
  2. A torta tényleg igazi Józsis gyönyörű mind mindig! A tortáról a párt is el tudom képzelni: visszafogott, szerény és olyan jó emberek ;)
    És tessék azért pihenni is !!

    VálaszTörlés