2013. február 10., vasárnap

Disney on ice .....

 Egy igazán különleges és a maga nemében egyedi tortakollekcióval indult el az idei esküvőszezon .
Még a karácsonyi időszak javában zajlott amikor megkeresett Varga Rózsa a Bonjour Esküvő és rendezvényszervező iroda tulajdonosa, hogy lenne kedves pár akinek talán segíthetnék az édességek terén.
A személyes találkozás során egyeztettük az alapokat, hogy miket szeretnének a tortán ( illetve utólag a tortákon és desszerteken látni)
A menyasszony közvetlensége és bája magával ragadott és szerettem volna, ha azt látja majd a tortáin, mint amit megálmodott, vagy még annál is többet.


Az esküvő mint téli időpont megalapozta a hangulatot és ennek jegyében készült minden kiegészítő és dekoráció.
Ezt a világot igyekeztem én is visszaadni a beterített asztalon ötvözve a Mickey Egér jellegzetes logójával.
Azt szerettem volna elérni, ha a két motívum egybe olvad és egy csodavilágot képez . Egyszerre lenne kedvesen szerethető és alkalmi, vidám és mégis hűvösen jeges......


Bár az első beszélgetés alkalmával abból indultunk ki, hogy egy torta legyen, de szerencsére a menyasszony engedett a ráhatásomnak és szabadon garázdálkodhattam az édességekkel.
Összekötöttem a kellemest a hasznossal és így került egy terítékre a torta és a desszertek is.
Az ízekben egy kis kóstoló keretében megegyeztünk és így esett a választás a : Matias, Málna-mousse, Eszterházy , Tiramisu, Csokoládés-túró,  Joghurt, Dobos és Meggyes-grízes mousse-ra .

Azért, hogy a torták és a desszertek alkalmi hatást erősítsék apróbb és nagyobb pöttyöket kaptak, és szatén szalag lezárás kísérte végig mindet.
A Mickey Egér logó is megjelent több édességen is kombinálva némi jégcsap és jégvirág utánzattal.
Minden gyöngyházkezelést kapott amivel igazi deres, jeges hatást kapott minden.
A központi dekoráció egy igazi különlegesség lett.
Egy kis sajátos fantázia ami az igazi téli varázslatot jeleníti meg. Egy jeges fa amit jégtáblák és jégcsapok ölelnek körül. ( a képeken sajnos a nagy fehérség miatt nem lettek túl jól láthatóak a részletei, de remélem majd kapok képet és meg tudom nektek mutatni  élesben is :)

Az édességek összerendezése igazi harmóniát teremtett a torták és a desszertek között. Imádtam, hogy használhattam a csodás Olasz csipkés tortatartókat és boldogan pakolgattam mindent a magam ízlése szerint.
Mivel a magasságok nem voltak egyformák így lehetett szépen lépcsőzetesen berendezni mindent . Jól kivehető és látható volt minden az asztalon és minden apróság tudott érvényesülni a nagyobbak árnyékában anélkül, hogy elnyomásban maradt volna.

A fújt cukorgömbök több tortán is megjelentek , nem csak a dekorációban így igazi ünnepi hatásfokozó elemmé váltak.
Csoda jól indult ez a szezon és remélem ez csak fokozható lesz az év folyamán.
 Én továbbra is hiszem, hogy az édességeknek nagy szerepe van az esküvő folyamán és remélem sok hasonló esélyt kapok majd ebben a szezonban is arra, hogy mindezt bebizonyítsam majd nektek.
Legyetek bátrak és válasszatok hasonló berendezett asztalon elhelyezett édességeket ti is....és a siker garantált lesz, meglátjátok.

Köszönöm a lehetőséget a kibontakozásra az Ifjú párnak!
Sok boldogságot kívánok nekik ez úton is.

2 megjegyzés:

  1. Ez a kompozíció (is) olyan, amilyennek lenni kell!
    Álomszép!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj Marisz Nagyon örülök, hogy visszatért :)
      Köszönöm, örülök, ha tetszik !

      Törlés