2012. november 11., vasárnap

Fodorőrület és az igazi új vonal...

 
Na Drágáim :)
Szóval itt az új irány amiről beszéltem, bár szerintem sokan nem is értették mennyire más lesz ez mint eddig.
Mondtam, hogy semmi karamell és semmi az eddigiekből...ez az igazi megújulás!
Leszögezem a félreértések elkerülése miatt, hogy a karamell is marad továbbra is, de kellett egy új vonal egy másik irány amiben kiélhetem magam.
Már írtam, hogy mennyire nem tudtam magam elképzelni fodrokat készítve és hogy mennyire távolinak éreztem magamtól mindezt, de aztán ahogy nekiálltam megfertőzött az őrület és túlnőtt rajtam a bizonyítási vágy magamnak és mindenkinek.
Ezek a torták annyira más irányzat....  annyira letisztultak és mégis részletgazdagok.
A színekben semmi harsány és mégis annyira leszegezik a tekinteteket, vonzzák a figyelmet és úgy gondolom hosszú időre le is foglalják a kíváncsi szemeket.
Ez a vonal nagyon nagy kedvenc lesz a reményeim szerint nálatok is .
Igyekeztem a munkáimat felruházni egyediséggel és sajátos arculattal, ezért készültek kis kiegészítőként  brossok, amikben gyöngyök és indaminták jelennek meg.
A színátmenet a tortákon nagyon kedvelt manapság ezért készült pár verzió az én olvasatomban is ebben a témában.
Most a rózsaszín tortát mutatom meg nektek, ami az aljától a tetejéig egy csupa báj...
Igazi csajos vonalat képvisel, de mégis kimondhatatlan eleganciát sugall.
A fodrok fordított felhelyezése még nagyobb légiességet ad a tortának, a színátmenet pedig formálja a torta alakját és hangsúlyozza a különlegességét.
A fehér kivitel visszafogottabb , porcelán hatásával lopja be szívembe magát.
A gyöngyök kihangsúlyozzák a vonalait, lezárják a szinteket és mindemellett a torta mattságát erősítik.
Igen matt !!!
Ez is szokatlan tőlem, mert az én tortáim általában fényesek és ragyognak, bár ezek a tortatípusok mattak, mégsem érzem, hogy "szürke kisegérré" válnának az elődeik mellett...
Kiegészítőként a mostanság nagyon kedvelt maffinokat választottam, amin hasonló motívumok jelennek meg és az összkép magáért beszél :)
A tortatartók, az összeállítás és minden egyéb ami körülveszi ezt a miliőt erősíti.


Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy nektek ezek a torták mennyire kedvesek?
Ne feledjétek, ez még csak a kezdet, bár már itt is megőrültem :)
Én szeretem Őket, kérlek szeressétek ti is :))))

8 megjegyzés:

  1. Szerintem gyönyörűek!! Nemrég kaptam ajándékba ilyen "fordros" virágkiszúrót, nem is gondoltam, hogy ennyire mutatós tud lenni, mióta kipróbáltam a z első tortát nagy lett a szerelem... nagyon finomak és látványosak ezek a torták...

    VálaszTörlés
  2. Imádom a fodros tortákat és pont így tetszik a legjobban a fodrozás, szóval nálam nyerők. Azért én megnézném a karamellel kombinálva is, mondjuk egy hatalmas fantáziavirággal. ;)

    VálaszTörlés
  3. Én is csak a pozitív véleményem mondhatom el! A fodrokat én is szeretem de a tortáidon még különlegesebbek! A rózsaszín!- hát arra nincsenek szavak! Csodálatosat alkottál megint Józsi! Én már most imádom az új stílusod!:)

    VálaszTörlés
  4. Hát én nem vagyok egy habos-babos-fodros nőszemély, de a tortáid nagyon nagyon megtetszettek, szerintem folytasd!!

    VálaszTörlés
  5. bevallom, nekem túl habos-babos, de biztosan létezik olyan szín és formakombó, ami előtt én is hasra esnék, másrészt pedig nem tetszhet minden mindenkinek. harmadrészt pedig nagyon egyedi és nagyon letisztult, szóval csak gratulálni tudok hozzájuk (is:)). olyan izgalmas ez a folytatásos "regény", sosem tudható, h mit hoz a következő rész! :))
    Józsi, bár elég új vagyok nálad, de megtennéd, h kiveszed a hozzászóláskor kért szóellenőrzést, olyan ramaty képeket ajánl fel ilyenkor és macerás így kinyilatkozni. Köszönöm szépen (a többiek nevében is:)! ;)

    VálaszTörlés
  6. A habos-babos-fidres-fodrosról általában giccsre asszociál az ember fia/lánya, de ezek nagyon szépek, letisztultak, és hozzám is nagyon közel állnak.
    LIKE! :-)

    VálaszTörlés