2012. április 9., hétfő

KÉT TORTA EGY BEJEGYZÉS....

 

A mai röpke kis bejegyzésben két tortát is mutatok nektek. Az első tortát egy szűk családi körben tartott esküvőre készítettem, visszafogott, klasszikus elegancia jegyében, A torta egy nagyon egyszerű burkolatot és szalagos lezárást kapott, teret engedve ezzel a tetején gazdagon elrendezett karamellcsokornak.

A másik torta a fekete és fehér színek játéka lett. A torta itt is egy egyszerű alapot ad a virágoknak, bár itt a virágok is egyszerű , letisztult irányt mutatnak. Tavaszias hangulatban bújnak elő a tortából a képzeletem szülte virágok, melyek bájos ridegséggel és eleganciával mutatnak ünnepi hangulatot.


4 megjegyzés:

  1. Wao!Azok a fehér selyemszerű virágok finom fekete szegéllyel, valami csoda!Nagyon tetszik mind a két torta egyébként!

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Engem is a fekete szélű virágok ragadtak meg. Egyszerűen imádom! :)
    De mindkét tortád nagyon ízléses és visszafogott és nagyon alkalomszerű és elegáns is egyben. Pont ilyen tortát tudok elképzelni egy visszafogott, szűk családi körben zaljó esküvőre. :)
    Mostmár egész biztos, hogy te fogod az esküvői tortám készíteni (ha egyszer beadom a derekam és férjhez akarok majd menni) és persze csak akkor, ha el is vállalod. :)))
    Viccet félretéve. Irigylem a tehetséged és kreatívitásod. :) Nagyon ügyes vagy! Gratulálok. :)

    VálaszTörlés
  4. Már annyiszor nézegettem ezt a bejegyzést, muszáj írnom is hozzá!
    Engem teljesen lenyűgöznek ezek a fekete és fehér és fekete-fehér virágok, annyira elvarázsoltak! A szépséges bibékkel, a cukorcseppekkel! A néhány fekete szegélyű szirom annyira meghatározza az egészet, nagyon-nagyon odáig vagyok értük!
    Annyira jó látni, hogy árad belőled a kreativitás és mindig kitalálsz valami igazán újat! Gratulálok!

    VálaszTörlés