2012. április 22., vasárnap

"jeges mámor " KISSÉ ÚJRAGONDOLVA, KIFORROTTABB KÜLSŐVEL...


Mint azt már előre jeleztem készítettem a hétvégén egy a "jeges mámor " fantázianevű tortához hasonló tortát is készítettem.
Személyes kedvencem volt ez  a torta már a kezdetek kezdetén is amikor még hungarocell alapra készítettem el, de most, hogy igazi torta volt az alapja még inkább a kedvemre való volt.
Az eredetihez képest változtattam rajta keveset, mert az ember hangulata is más minden alkalommal amikor dolgozik, és más szemmel is néztem a formákat amik alkották. A virágok és az alapelképzelés ugyan az lett. de kiegészítőkben sokat változott...szerintem kiforrottabb és kifinomultabb lett.
Ezüstös csillogása és a virágok formavilága különc , holdbéli ragyogást kölcsönöz neki. A középső torta mintái alkalmi-eleganciával öltözteti fel a tortát, míg a szatén szalagok selymes csillogása és a gyöngyházfényű lüszterkezelés eredményeként látható ragyogás méltóvá teszi egy pár Nagy napjához
Az összkép magáért beszél .....remélem a számotokra is azt jeleníti meg, amit szerettem volna vele mutatni.
Az ízekről: Narancsos málna mousse, Csokoládés túró desszert és igazi krémes csokoládé töltetű torták alkották.



5 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon különleges, egyedi torta.... Nem is gondoltam volna, hogy az ezüst és a fehér ennyire jól megy egymáshoz a tortán! Nagyon letisztult és elegáns! Egyszóval gyönyörű!!!

    VálaszTörlés
  2. Csak csodálom és csodálom... gyönyörű !

    VálaszTörlés
  3. Ez is csodálatos. Félelmetes, ahogyan a tortáidról írsz... esküszöm ettől kelnek életre!

    VálaszTörlés
  4. Az első fotótól elállt a lélegzetem is!! Ez vagyok én, azonnal beleszerettem!!! Hihetetlen ez a szín és ez a virág!!

    VálaszTörlés