2011. szeptember 2., péntek

AZ ELEGANCIA JEGYÉBEN!







A mai napon nagyon sok tortát készítettem és nagyon  nehéz volt kiválasztani azt az egyet, amit megosztok veletek. Persze a többi tortát is láthatjátok majd, de a mai választottam volt az igazi favorit a számomra. A tortát egy nagyon kedves és barátságos fiatal hölgy rendelte tőlem . Már az első megkereséskor tudtam, hogy most valami nagyon elegáns és igényes torta készítése vár rám. Az alapgondolat az volt, hogy visszafogott elegancián alapuló, szürke, fehér és ekrü színben pompázó torta legyen készítve. A virágok fehérek és természetesen karamell! Nagyon könnyen ment a torta egyeztetése és végig éreztem a belém vetett bizalmat. Ez nagyon jó dolog, de nagyon-nagy felelősség is. A tortakészítés minden pillanata nagy élmény volt és a végkifejletre várva végig izgatottan rakosgattam a virágokat a legfelső emeletre. A legalsó és legfelső szintekre a pár meghívójához használt szatén szalagot használtam így minden momentumában egységesé vált a történet. Azt azért még megjegyezném, hogy a torta ismét Budapestre kerül kiszállításra a KOGART HÁZ éttermébe.Remélem benneteket is legalább annyira elvarázsol ez a torta mint engem.










5 megjegyzés:

  1. Eszméletlen,mit művelsz a karamellel!A bordűr is nagyon ott van!Csodaszép!

    VálaszTörlés
  2. Ezeket a gyönyörűséges tortákat vétek megenni...

    VálaszTörlés
  3. Már megint egy gyönyörűség. Eddig engem hidegen hagyott a karamell, de mióta rátaláltam a blogodra, nagy rajongója lettem.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon köszönöm a hozzászólásokat ! Nagy fizetség ez a munkámért és visszajelzés a folytatáshoz.

    VálaszTörlés
  5. Egyszerűen nem tudom szó nélkül hagyni ezt a tortát! Annyira kecses és finoman elegáns, minden apró részlete tökéletes - a virágok, az áttetsző karamell lapocskák, a precízen formált masnik!
    Az egész olyan mesebeli, tényleg varázslatos!

    VálaszTörlés