2011. augusztus 27., szombat

FRISSÍTŐ GYÜMÖLCSÖK A NAGY NAPRA

A nyári esküvők elmaradhatatlan kellékei a friss gyümölcsök. Színes kavalkádjuk, változatos felhasználási formájuk, üdítő hatásuk emeli az est fényét.Legyen az torta vagy desszert a lényeg, hogy jól behűtve tálaljuk. Friss vegyes gyümölcstálakkal, illetve kissé faragott dinnye kosarakkal , melyet tűzőpálcával rögzített gyümölcsökkel díszítünk , feledhetetlen látvánnyal ajándékozhatjuk meg vendégeinket. Azon túl. hogy látványban gazdagítjuk a terítéket még finom kis csipegethetőül  is szolgálnak.



  

A gyümölcsös desszertek közül a kevert-mákos lapra készített, lágy túrókrémes gyümölcsszeleteinket emelném ki. Látványban és ízkavalkádban felülmúlhatatlan. Elkészíthető torta és szeletformában is . A friss erdei gyümölcsökkel halmozott sütemények különleges ízhatást biztosítanak.



  

A lehetőségek szinte kifogyhatatlanok, mert csak a szakember fantáziáján múlik milyen finomságokkal lepjük meg szeretteinket. Apróbb és nagyobb méretű mousse vagy gyümölcskosár,gyümölcs hajó , torta, vagy desszert lesz a választásuk , mindenképp jól választanak, ha az üdítő finomságok mellett döntenek.







2 megjegyzés:

  1. Ez a bejegyzés merénylet azoknak, akik az ország másik felén laknak :) Nagyon guszta mind!

    VálaszTörlés
  2. Ugyanakkor még jó, mert egy vagyont el tudnék költeni nálatok! :-)

    VálaszTörlés