2011. augusztus 4., csütörtök

FEKETÉN-FEHÉREN: 2. rész
Ahogyan már azt mondtam, imádom a fekete színt a tortáimon.A fekete-fehér menyasszonyi tortáim , már-már a védjegyemmé váltak. Számtalan formátumot készítettem már, de sajnos a legtöbbről nem készült kép. Mindig időhiányban szenvedek( szerencsére , mert ez azt jelzi számomra ,hogy jó amit csinálok és van igény a tortáimra) Az első tortát amit megmutatok, még idén nyáron készítettem. Nagyon helyes párocska jelentkezett be ,hogy tortát szeretnének rendelni tőlem.Nem is gondoltam volna amikor megláttam őket,hogy fekete-fehér tortát szeretnének.Pedig általában jó emberismerő vagyok, most meglepődtem. Egy kevés egyeztetés után meg is egyeztünk, hogy milyen legyen a tortájuk. Szerintem nagyon szép lett !


Egyszerű,elegáns és visszafogott.
A következő tortámat az esküvő kiállításra készítettem, figyelemfelkeltés gyanánt. Hát ez sikerült. Ember nem ment el mellette anélkül, hogy meg ne nézte volna.A következő torták még az idei szezon elején készültek, az egyik bemutató darab volt a másik megrendelésre készült Budapestre. Mindig megtisztelő, ha valaki messziről érkezik hozzám, hogy az én tortámat szeretné az esküvőjére.


Végül,bár nem menyasszonyi torta ,de érdekes élmény . Ezt a tortát a kamaszkorom nagy kedvencének készítettem, a Tankcsapda zenekarnak.

8 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek! Egyébként is oda vagyok a fekete-fehérért! A karamell virágok is csudaszépek! A klasszikus karamelles dolgok, amiket eddig láttam, nekem nagyon csicsásnak tűntek. De ezek itt annyira elegánsak és nem holmi öncélú fényes, rikító színű ijesztő virágszerűségek! :)
    Kedvencem a kiállítási torta!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm lányok a sok hozzászólást,Gabi a tiéd különösen jólesett ,mert nekem nagy szerelem a karamellezés és az , hogy te észrevetted a különbséget a giccses válfaja és az én , szerintem letisztult formavilágú között, különösen imponál. Az pedig ,hogy ennyien szeretitek a fekete-fehér tortákat az maga a csoda:) Van még pár fekete tortám....

    VálaszTörlés