2011. augusztus 4., csütörtök

FEKETÉN-FEHÉREN: 2. rész








Ahogyan már azt mondtam, imádom a fekete színt a tortáimon.A fekete-fehér menyasszonyi tortáim , már-már a védjegyemmé váltak. Számtalan formátumot készítettem már, de sajnos a legtöbbről nem készült kép. Mindig időhiányban szenvedek( szerencsére , mert ez azt jelzi számomra ,hogy jó amit csinálok és van igény a tortáimra) Az első tortát amit megmutatok, még idén nyáron készítettem. Nagyon helyes párocska jelentkezett be ,hogy tortát szeretnének rendelni tőlem.Nem is gondoltam volna amikor megláttam őket,hogy fekete-fehér tortát szeretnének.Pedig általában jó emberismerő vagyok, most meglepődtem. Egy kevés egyeztetés után meg is egyeztünk, hogy milyen legyen a tortájuk. Szerintem nagyon szép lett !


Egyszerű,elegáns és visszafogott.
A következő tortámat az esküvő kiállításra készítettem, figyelemfelkeltés gyanánt. Hát ez sikerült. Ember nem ment el mellette anélkül, hogy meg ne nézte volna.



A következő torták még az idei szezon elején készültek, az egyik bemutató darab volt a másik megrendelésre készült Budapestre. Mindig megtisztelő, ha valaki messziről érkezik hozzám, hogy az én tortámat szeretné az esküvőjére.






Végül,bár nem menyasszonyi torta ,de érdekes élmény . Ezt a tortát a kamaszkorom nagy kedvencének készítettem, a Tankcsapda zenekarnak.

8 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek! Egyébként is oda vagyok a fekete-fehérért! A karamell virágok is csudaszépek! A klasszikus karamelles dolgok, amiket eddig láttam, nekem nagyon csicsásnak tűntek. De ezek itt annyira elegánsak és nem holmi öncélú fényes, rikító színű ijesztő virágszerűségek! :)
    Kedvencem a kiállítási torta!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm lányok a sok hozzászólást,Gabi a tiéd különösen jólesett ,mert nekem nagy szerelem a karamellezés és az , hogy te észrevetted a különbséget a giccses válfaja és az én , szerintem letisztult formavilágú között, különösen imponál. Az pedig ,hogy ennyien szeretitek a fekete-fehér tortákat az maga a csoda:) Van még pár fekete tortám....

    VálaszTörlés