2013. május 12., vasárnap

Győri édes napok...

Mint ahogyan azt már olvashattátok és láthattátok a hétvégén a GYŐRI ÉDES NAPOK rendezvény egyik szereplője lehettem és mind a két napon tartottam egy-egy 3 órás bemutatót, amelyben egy kis betekintést nyerhetett a munkámba az aki eljött.
A készülődés és a szervezés, nem volt egyszerű, mert a mindennapi munka és a szerdai rendezvény na meg a hétvégi esküvők mellett nehéz volt rávenni magam, hogy mit is csináljak és mivel is készüljek.....
Az utolsó pillanatra maradt minden, de azt gondolom, hogy a helyszín és a lehetőségeim mértékéhez képest kihoztam  a maximumot a helyzetből.
A szombati napon már éppen indultam volna ki a rendezvényre, mikor kiderült, hogy egy esküvősmegbeszélésemet nem írtam fel magamnak valamiért és megérkezett a menyasszony :)
Na ez nem is én lennék, gondoltam és igyekeztem egy kicsit foglalkozni a vendégeimmel és sűrű elnézések közepette távozni, de szerencsére Gabriella és édesanyja nagyon kedvesek és megértőek voltak velem és elengedtek a megbeszélésről...ezt ezúton is hálásan köszönöm nekik és elnézést kérek ismét!
Aztán kezdetét vette a bemutató. Izzítottam a lámpákat , olvadtak a cukrok és készültek a virágok, majd a csokrok a tortákra....
Az elején nem is igen néztem fel az emberekre, mert annyira igyekeztem lekötni a figyelmüket és látványosan készíteni a dolgaimat, de aztán amikor felnéztem nem is volna szebb pillanat.
Az emberek olyan kedves, méla áhítattal....na és persze kíváncsisággal figyeltek, hogy a szavam is elállt tőle.
Aztán amikor végeztem szombaton a két tortámmal akkor lekapcsoltam a lámpákat és elpakoltunk, de ahogy láttam az embereken , hogy még órákig elnéznék.
Az az igazság, hogy a fáradtságtól már szinte nem is láttam , de boldog voltam.
Aztán ma amikor bementem , hogy előkészítsek mindent a mai bemutatóra és egyben rimánkodtam is, hogy álljon el az eső, mert reggel óta esett.
A 12 óra helyett 13 óra lett a kezdés, de mikor elkezdtem dolgozni kisütött a nap, s bár fújt a szél kicsit, de a sok ember aki körülvett lezárta a szél útját és kellemesen tudtam dolgozni.
Találkoztam régi és új ismerősökkel, de sok szakmai kollégával is beszélgettem. Láttam sok érdekességet és mondhatom egy szép és a szokásosnál is mozgalmasabb hetet zártam ma.









 A RIMÓCZI ART  STANDJÁN RIMÓCZI LACIVAL KÉSZÍTETTÜNK EGY KÖZÖS KÉPET, MERT LACI, MINT FÖLDIM / Ő IS LAJOSMIZSEI SZÜLETÉSŰ ÉS EGY ÉVFOLYAMBA JÁRTUNK ISKOLÁBAN / NAGYON JÓ VOLT LÁTNI ÉS EGY KICSIT NOSZTALGIÁZÓ GONDOLATOKAT VÁLTOTT KI BELŐLEM A RÉGI DIÁKÉVEINKBŐL... :)
 HARRER ABOSI BEÁVAL IS KÉSZÜLT EGY KÖZÖS KÉP, MERT A MAI NAP VÉGÉN ÚGY DÖNTÖTTEM AZÉRT AZ ISTENI FINOM KARAMELLÁS FEHÉRCSOKIÉRT ADOK NEKI EGY BEMUTATÓ TORTÁT AJÁNDÉKBA :)  NAGYON ÖRÜLTEM NEKED IS BEA ÉS HAMAROSAN TALÁLKOZUNK SOPRONBAN :)

Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget és a megjelenést. Legfőként a kollégáimnak a sok segítséget és hogy kiálltak mellettem mint mindig! A sok kilátogatónak is köszönöm a figyelmet.
Sok élménnyel és kissé megfáradva zártam ezt a hetet, de tudom és érzem, hogy megérte minden perce.
A héten még várhattok tőlem egy óriási bejegyzést amiben a szerdai napomat fogom összefoglalni a Monával való találkozásomról és a premier előtti vetítés minden fázisáról....

3 megjegyzés:

  1. Jó program volt, és élvezetes összefoglalót írtál róla! Tetszenek a fotók is!

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű dolgokat alkotsz, minden elismerésem a tiéd!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszönöm mindenkinek :)

    VálaszTörlés