2013. május 29., szerda

Egy különleges forgatás emlékei és élményei... ( ez azt hiszem nem megismételhető :)

Egy nagyon különleges és nem mindennapi élményben volt részem a héten, ugyanis az egyik hétvégi menyasszonyom és párja megkerestek, hogy szeretnék a tortájuk készítését rögzíteni.
Nem volt még hasonló kérésem ezért boldogan mondtam igent és kíváncsian vártam a napot és még kíváncsibban várom majd a végeredményt :)
Hétfőn forgattuk le a készítés mozzanatait és mondhatom igazán izgalmas volt minden pillanata.
Azt már megszoktam, hogy ennyien szeretitek a munkámat és néhányan tényleg rajongva várjátok a képeket és a posztokat amiket kirakok, de Orsi rajongása a tortáim iránt minden szempontból különleges! Ahogyan érkezett a megbeszélt időpontra és a készítés alatt is gyermeki mosolyával és csillogó szemeivel levett a lábamról és nagyon jó hangulatot adott a műveleteknek.
Készítettünk karamellt és burkoltunk is, lépésről-lépésre elkészítettünk mindent amiből összeállt a kész végeredmény.....
Orsi folyamatosan asszisztált és figyelt minden mozzanatot , míg párja Marci  folyamatosan azon dolgozott, hogy mindent rögzítsen a kamerával és képeket is készített.
Olyan nagy volt az összhang ebben a "trióban" és annyira gördülékenyen mentek a dolgok , hogy a délutánból nagyon hamar este lett és elkészültünk a tortákkal.



Míg én a torta alapjait burkoltam, Orsi is kibontakoztatta szakmai tudását és egy desszertet vont be Ő is fondanttal . Elég sajátos technikát választott egy kör alakú torta burkolásához, mert az olasz csizma alakjára nyújtott bevonat elég sok energiáját égette el  :)
A mosoly és boldogság , az öröm minden pillanatban látható volt arcán....

 Orsi is dekorálta a tortácskáját és minden kreativitását latba vetette mikor a virágot és a kiegészítő apróságait egy művészi alkotássá teljesítette ki...

És az elkészült remekművel boldogan barátkozott , míg én a háttérben még javában babráltam a kísérő tortának szánt munkámmal....
  Az esküvői torta és a kísérőtorta társaságában készült rólam is kép , ami egy örök nagy boldog emlék lesz a számomra erről a napról..
Végül Orsi átadta nekem az általa készített művét aminek én nagyon örültem és boldogan fogadtam el tőle.  ( Szerintem a remek összhang ami kialakult kettőnk között ezen a képen remekül megfigyelhető  :)

Nagyon köszönöm az élményt amit szereztetek nekem Orsi és Marci!
A segítséget is köszönöm minden kollégámnak . Attilának főként, aki az alapokat biztosította nekem a forgatásra és előkészített mindent, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok, valamint Gábornak is nagy köszönet jár, aki segítségemre volt a forgatás alatt, előtt és után  is .....

A képeket Kállai Márton készítette. Amit ezúton is nagyon köszönök !

Remélem nektek is átjött a kis élménybeszámolómból és a csodás képekből a hangulat és az élmény maga amiben részem lehetett.. Hálás vagyok a sorsnak, hogy olyan embereket sodor az életembe akik egy kicsit felbolygatják azt és élményekkel frissítik fel a mindennapjaimat ....

2 megjegyzés:

  1. Irigylem az Orsit, hogy veled dolgozhatott!! Képek nagyon jók lettek és a torták mind mindig, gyönyörűek !

    VálaszTörlés
  2. Ez valami szuper ötlet és fantasztikus jó lehetett, nagyon jó képek készültek, a torták pedig csodásak, mint mindig :-))

    VálaszTörlés