2012. január 30., hétfő

FEKETE-FEHÉR ELEGANCIA

Ez most egy bónusz bejegyzés, mert szeretnék egy időre elköszönni tőletek.
Az az igazság, hogy túl sok volt az elmúlt időszakból és teljesen kimerültem fizikailag és lelkileg is ....
Nagyon szeretem amit csinálok és ez a blog meg abszolút nem várt siker lett, de most úgy érzem szükségem van a pihenésre és regenerálódásra!
Nem tűnök talán sok időre el, de egy-két hétig nem szeretnék semmivel sem foglalkozni, szeretnék kikapcsolni egy kicsit és élni a régi kis csendes életem....
Nem kell aggódni minden rendben lesz csak kicsit kiégtem úgy érzem, de ha feltöltöttem az elemeket akkor újra a régi lehetek talán!
Addig is, hogy stílusos legyek egy kis fekete világgal szeretnék nektek kedveskedni .
Ő az egyik nagy kedvencem volt és még ma is imádom.
Az alakja és a formavilága a dekorációnak is különleges lett, mert minden benne van ami én vagyok. A karamell dekoráció , a színvilág és a kiegészítők mind-mind különlegesek és tökéletes az összhang közöttük (az én olvasatomban persze)
A torta tetején elhelyezett kalap is karamell ami nem kis játék volt , könnyen tört a készítés közben és az idegek játéka volt a javából...
A torta derekán elhelyezett Swarovski medál formavilága és színe tökéletes kiegészítőnek bizonyult, a kör ez örökkévalóságot és a végtelent jeleníti meg, a kristályok csillogása pedig különleges játékossággal ruházza fel a tortát. A karamellből tekercselt szalagok jellemzőek az idei munkáimra és mintegy védjegy alakítják a torta hangulatát.
A fekete és fehér színek pedig eleganciát és egyediséget kölcsönöznek .
Ehhez a tortához olyan egyéniség kell, amely bevállalós és a konvenciókat sutba dob, nem a másoknak megfelelni vágyás vezérli, hanem önmagát vállaló , már-már hivalkodó természet jellemzi.
A kedvenceim egyike lett Ő tényleg és remélem benneteket is levesz majd a lábatokról!
Most pedig elég a szövegből jöjjenek a képek:






Tehát Ő lenne az akiről eddig beszéltem....én imádom és remélem nektek is tetszik.
Most pedig elköszönök és csak remélem, hogy a távollétemben is látogatjátok majd a blogot!
Jó nézelődést kívánok........SZIASZTOK !

8 megjegyzés:

  1. Igazad volt! Ez a torta szó szerint le vett a lábamról, az elegancia és a színek tökéletes összhangja. Számomra ez a torták Királynője! Lenyűgöz a munkád és a kifinomúltságod.
    Nagyon fogsz hiányozni, de megérdemled a pihenést :)

    VálaszTörlés
  2. Ez az! Ez az a torta, ami ott élőben engem is ámulatba ejtett.(na ez jó hülyén hangzik, hiszen mindegyik ámulatba ejtett) Emlékszel? :-) Még Vikivel is beszélgettünk ott róla, nagy kedvencem lett! A kapalos :-)
    Nagyon sajnálom, hogy nélkülöznünk kell egy kis időre a bejegyzéseidet, a gyönyörű torták bemutatásait és az írásaid, de teljesen megértem. Jó pihenést, feltöltődést és kikapcsolódást kívánok! ;-)

    VálaszTörlés
  3. De jò h felismered a visszavonulàs belső igènyét! Jò regenerâlôdàst, töltekezèst, megújulást:)

    VálaszTörlés
  4. Valóban csodás a torta, elegáns és tényleg leveszi az embert a lábáról.
    Töltődj fel, ennél fontosabb nincs és újult erővel gyere vissza. Találj ismét örömet a munkádban, az írásban.
    Várunk vissza:-)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon várunk vissza, de természetesen mindenkinek jár a megérdemelt pihenés, így neked is és szerintem az természetes, hogy ezt mindenki meg is érti. Igyekezz igazán kikapcsolni, kipihenni magad és feltöltődni, hogy újra örömedet tudd lelni abban, amit csinálsz. Az biztos, hogy mi nagyon szeretjük a munkáidat, a bejegyzéseidet és hogy sokan várjuk, hogy újra megörvendeztess minket a kedves beszámolóiddal és a gyönyörű tortáiddal, de a legfontosabb most, hogy újra kicsit vissza találj Lengyel Józsefhez! Nagyon jó kikapcsolódást kívánok! :)

    Végül, de nem utolsó sorban: ez a torta is valami bámulatos és bravúros! :)
    Gratulálok hozzá! :)

    Számomra már önmagában elképesztő az a teljesítmény, amit ilyen rövid idő alatt képes vagy teljesíteni és, hogy a mókuskerék ellenére van benned elég inspiráció arra, hogy ilyen produktumokat hozzál létre és amelyekkel elhalmozol minket, a torta rajongókat! (már megint túl sokat beszélek :))

    Jó pihenést! See you soon! :)

    VálaszTörlés
  6. Szia!

    Engem is levett a lábamról. Pedig én nem igazán szeretem a fekete tortákat. De ez nagyon egyedi és szép. Imádom a tortáidat!!!:):)

    Jó pihenést!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Mindenki !

    Nagyon kedves amit és ahogyan írtatok, szinte mind telitalálat volt....Arcika a tiéd meg aztán még süllyed is :)
    Ráéreztél igazán a lényegre...köszönöm nektek és igyekszem vissza amint tudok jövök.

    VálaszTörlés