2012. január 30., hétfő

BESZÁMOLÓ A BUDAPESTI KIÁLLÍTÁSRÓL...

Mint azt már tudjátok az elmúlt hétvégén a budapesti esküvő kiállításon vettünk részt és képviseltük a Matias Cukrászdát. Izgalmas napok voltak ezek.....tele élményekkel és kalandokkal, beszélgetésekkel és persze a mindehhez tartozó idegeskedéssel.
Hihetetlen számban jelentek meg látogatók és ami még nagyobb meglepetés volt a blog olvasói is nagyon nagy számban képviseltették magukat.
Számomra még a mai napig is felfoghatatlan, hogy ennyien nézik és olvassák minden bejegyzésemet.
A tortákkal együtt még szombaton hajnalban érkeztünk meg és kezdetét vette a bemutatózás.
Szerencsére minden rendben ment és nem volt különösebb gond! A szombati napon annyi emberrel beszélgettem, hogy estére már szinte se hangom, se energiám nem maradt az életben maradáshoz...
A vasárnapot már kissé megtörve és fáradtan indítottuk, de igyekeztünk a maximumot kiadni magunkból.Ezen a napon is voltak pillanatok, amikor annyi ember árasztotta el a pavilont, hogy attól féltem minden összetörik a nézelődők sokaságától.
A nap második felében újságírók és a Viasat3 televízió is járt nálunk és készített felvételeket illetve riportot. Jelenlétével megtisztelt bennünket Orosz Barbara és Makány Márta  is meglátogatott minket ...
Azt hiszem ismét egy sikeresnek mondható kiállításon vagyunk túl és sok megrendelés várható az idei esküvőszezonra .
Ismét szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki így vagy úgy , de részese volt a munkánknak....
Gintli Gábornak, aki végigtalpalta velem a hétvégét -s bár neki ez volt az első ilyen alkalom , nagyon derekasan helyt állt./ emellett elviselte az én bónáimat is és emberségből jelesre vizsgázott /
Nagy Attilának, aki a tortáimat fel és leszállította a kiállításra, és a munkálatokban is maximálisan kivette a részét.Ő egy igazi hű kolléga és jobb kezem a mindennapokban is.
A LÁNYOKNAK  a cukrászüzemben / nem véletlen nagybetűkkel / mert tartották a frontot a távollétemben és tudásuk maximumát adva készítették a süteményeket a vendégeinknek.
Szeretném őket név szerint is felsorolni, ha megengeditek:Pálfiné Sovány Enikő,Kovács Béláné Jucus, Molnár Andrea, Szalai Viktória, Keszei Dominika, Czvitkó Annamária, Magyar Hajnalka, Nágel Diána, Rácz Ilona, Burdi Éva....
Köszönet illeti még a szervezés és kivitelezésért Csonka Mátét, Berecz Krisztiánt és mindenkit aki a segítségünkre volt!
Ez most kicsit olyan lett mint egy Oscar díj átadó, ahol mindenkit felsorolnak a díjazottak, de én ezt tényleg komolyan is gondolom, mert nélkülük nem lett volna könnyű és bár messze nem olyan nagy volumenű dolgot hoztunk létre, de büszkén kihúzhatjuk magunkat az elmúlt kiállításokért........











Hihetetlen napok voltak ezek ahol sok-sok impulzus ért minket és ezeket még kell egy kis idő mire az ember feldolgozza........

8 megjegyzés:

  1. Sajnálom, hogy nem láthattam élőben! Csodaszép tortákat mutattatok, nem véletlen a sikerük! Biztos vagyok benne, hogy ez a kiállítás új lendületet is adott, a siker, az elismerés mindig inspirál:)
    Az Oscar-os köszönet pedig nagyon tetszett:))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kíváncsi voltam, hogyan telt ez a kiállítás! Bár afelől kétségem sem volt, hogy megrohamoznak majd titeket és még kimerítőbb lesz.
    Nagyon örülök, hogy találkoztál sok-sok blog olvasóddal is - látod, nagyon sokan rajonganak a munkáidért! Mert annyira csodálatosan gyönyörűségesek, imádom Őket! :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Limara, biztosan lesz majd hatása a munkáimra ennek a sok történésnek, de egyenlőre még csak a fáradtságot érzem :)
    Inspiráló lesz minden bizonnyal, csak még le kell ülepednie ennek a sok történésnek és izgalomnak. Az Oscar-os hasonlat természetesen nem arról szólt, hogy díjat kaptunk, mert nem ( bár az emberek szeretete és véleménye többet is ér) A kollégák munkájának az elismerése volt a célom, bár remélem ezt ők nagyon is jól érzik és tudják :)......

    VálaszTörlés
  4. Nagyon nagy öröm volt élőben látni a gyönyörű tortákat!
    Köszönöm a beszélgetést is!:-)

    Glória

    VálaszTörlés
  5. :)) igen, én is a kollégák elismerésére gondoltam! :))

    VálaszTörlés
  6. Örülök nagyon, hogy jól sikerült ez a kiállítás is. gratulálok hozzá Neked is, s csapatodnak, a segítőidnek, a kollegáidnak is.
    Szuper jó a háttér és a torták itt is csodálatosan mutattak! :-)

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok a nagy sikerhez! Megérdemelt, mert egyedülállóan gyönyörű tortákat készítesz!

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok!
    Gyönyörűek a torták!!!
    Szegény menyasszonyoknak nehéz dolguk van,mert ennyi sok szép torta közül elég nehéz választani:)

    VálaszTörlés