2011. október 3., hétfő

DIVATBA HOZTAM A PIROSAT




Úgy látszik a múlt alkalommal készített piros virágaim megtetszettek az embereknek. Ma is készítettem két tortát, amelyen szintén piros karamell virágok vannak. Mind a két torta születésnapra készült és nem díszítettem túl egyiket sem. A burkolat az egyiken ekrü, a másikon ezüst lett. A virág mind a két esetben ugyanolyan volt. Míg az elsőt minimális mintával díszítettem, addig a másikat nyomott mintával tettem egyedibbé. A végeredmény magáért beszél.






9 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek, nem is tudom melyiket választanám. Talán a nyomott mintásat, mert egy kicsit modernebb.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon gyönyörűek egyszerűek és különlegesek!!! Olyan jó ez a két szín együtt!!

    VálaszTörlés
  3. Kíváncsian vártam, hogy milyen tortát hozol ma! Azt hiszem a te karamell virágaid a legszebb piros virágok, mert ragyognak! Az indás torta nagyon tetszik, a nyomott mintás meg nagyon-nagyon! Érdekes, hogy főbb paraméterekben mennyire hasonlít a két torta, mégis finom különbségekkel mennyire eltér a hangulatuk!

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörűek! Nekem a nyomott mintás közelebb áll a szívemhez azért. :)

    VálaszTörlés
  5. Még egy szavazat a nyomottra, pont úgy jó, ahogy van! :-)

    VálaszTörlés
  6. a virág közepe a kedvencem!!! csodálatos az összhatás! a nyomott mintás kétség kívül különlegesebb! nekem is nagyon tetszik! habár a határozott szép vonalak a másik tortán is irigylésre méltóak!

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm mindenkinek aki tetszését nyilvánította :)

    VálaszTörlés
  8. Vizsgámon meg is csinálom nem látszik nehéznek :) :D egy kicsit még egyedivé teszem =) :D De nagyon szép dísztorta :)

    VálaszTörlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés