2012. január 4., szerda

JEGES MÁMOR vagy HŰVÖS FUVALLAT......

Van még néhány torta, amit szeretnék veletek megosztani, de egyenlőre ez az utolsó amit láthattok, mert nincs több torta amit az újságok már lehoztak. Nem szeretném elrontani a meglepetést a kiállításokon és persze a konkurencia is lázasan nézegeti a blogot...de hagy ne magyarázkodjak :)
A mai megosztásban egy különleges hangulatú tortát mutatok nektek, amit olyan esküvőre terveztem, ami téli, hűvös napokat idéz. Az alapszín mi is lehetne más, mint egy ezüstös csillogású burkolat, amin ezüstös karamellvirágok omlanak le a felső szintről. A torta formája is kissé elrugaszkodott lett, mert ennél is alkalmaztam a derekát alkotó kisebb méretű betétet. Hűvös eleganciát sugároz a torta , amely tartást és magabiztosságot sugall a tulajdonosának! Nem egy megszokott értelemben vett torta ez, hanem egy különleges költemény a jégkirálynőnek....
A virágok közepe, mint apró kis kristályokkal kirakott ékszer csillog és kontúrozza a tortát. A szinteket lezáró szalagok keretben foglalva hozzák közös hangulatba a torta egészét, melyet az alsó szint  indamintái tesznek igazán alkalmivá.







Egy ilyen tortát igazán tudni kell " viselni" ! Azoknak ajánlom, akik agy kastély dísztermében képzelték el a nagy napot , arisztokratikus hangulatban, mert a terem hangulatát szerintem remekül ellensúlyozná a torta és magára szegezne minden kíváncsi szemet.....
Remélem Ő is elnyeri a tetszéseteket, mert a kollégáimmal rengeteget dolgoztunk, lázasan tervezgettük ezt a tortát is ....

Ismételten figyelmeztetés!!! Várok mindenkit szeretettel a GYŐRI ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁSON (január 21-22) a MATIAS CUKRÁSZDA kiállításán....

8 megjegyzés:

  1. Nem hiszem el. Azt hiszem valakinek fel kell engem mosnia, ez...ez...ez a másik legnagyobb kedvencem a fodros után!!!

    VálaszTörlés
  2. Elegáns, nem hivalkodó, csodás alkotás, valóban egy jégkirálynőhöz való:-))

    VálaszTörlés
  3. Ha most lenne aktuális az esküvői torta kérdése az én életemben, akkor te lennél az egyetlen, aki számításba jöhetne!
    Azzal már sokkal nagyobb gondban lennék, hogy válasszak is - bár abban is biztos vagyok, hogy végül megálmodnád a nekem való csodás tortát!
    Így szerencsés helyzetben vagyok, mert gyönyörködöm a tortaremekeidben és közben mindegyikre rámondhatom, hogy ez a kedvencem! Mert most például tényleg ez a kedvenc, olyan, mint egy tündérmese! Már nagyon várom, hogy láthassam a kiállításon ezt is és a többit, ami még meglepetés!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon köszönöm mindenkinek! Igazán nem is tudok mit kezdeni ezzel a hirtelen nagy érdeklődéssel, de nagyon boldog vagyok :)
    Gabi várlak benneteket már nagyon és remélem sokat beszélgetünk majd a torták világáról :D
    Jajj és a lényeg : KÖSZÖNÖM LIMARA MEGOSZTÁSÁT HIHETETLEN MEGTISZTELŐ VOLT !!!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Hát nem is tudom melyik tetsszen jobban, ez vagy az előző! :)
    Jelentem, közben kipróbáltam az általad ajánlott vajkrémes díszítést. Ezúton is köszönöm szépen, mert nagyon tetszik, szép fényes lett, egyedüli hibája, hogy elbénáztam kicsit, mert nem mertem elengedni, egy vonallal vittem végig, aztán már nem lehetett javítani, úgyhogy még gyakorolni kell. :)

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörűek a munkáid!Lélegzetelállító!Csodát művelsz az tuti!!!Cukrász Oscart érdemelnél!:)

    VálaszTörlés
  7. Pixie : Nagyon örülök a sikerednek :)
    Kriszta: Nagyon köszönöm, de azért nem esnék túlzásba ..... de nagyon kedves tőled :)

    VálaszTörlés