2012. január 25., szerda

BEVÁLLALÓS, VAGÁNY, FEKETE.... EZEN SZAVAK JELLEMZIK EZT A TORTÁT!

Mint azt már ígértem folytatom a torták bemutatását egyenként, remélem sokatok örömére.
A mai torta egy fekete csoda lesz, amit nagyon, de nagyon megszerettem. A torta burkolatát szerettem volna valami extrém külsővel felruházni, ezért a nagy kedvenc a fekete lett a befutó!
Hivalkodó és feltűnő szín, amivel óvatosan kell bánni, mert könnyen elszabadul és irányíthatatlanná válik. Azt szerettem volna, ha nem csak a színe, hanem a formája és a díszítése is igazodik az elképzelésemhez, ezért az ezüst színnel kombináltam, ami igazán alkalmivá tette a tortát. A virágok is egyediek lettek, szinte mindent belesűrítettem, ami az idei trendemet alkotja. A cukorcseppek és a hegyes kis szirmok sokasága , az elrendezése és a színe mind-mind különleges optikai élményt ad a nézelődőnek. Az alsó tortán visszaköszön a már jól ismert hullámmintám és az ezüst szalagok tökéletes keretbe foglalják a torta egészét. A torta derekát alkotó kis mini torta használatával a formája légiessé és könnyeddé vált, abszolút kedvenc volt a látogatók között is .
Hogy kinek ajánlanám ezt a tortát ?
Ez nem olyan egyszerű dolog, mert ezt a tortát is viselni kell és igazán erős személyiség szükséges hozzá. A bevállalós kategória tagjaként olyan párt igényel aki igazán hasonulni tud vele.
Kíváncsian várom, hogy hányan és kik gondolják úgy, hogy elfogadnák ezt a kis gyönyörűségemet?





A fotókat nagyon köszönöm Tóth Gábornak, aki készséggel állt rendelkezésre amikor fotókra volt szükségem! Talán emlékeztek ő az a fiatal fotós tehetség, aki készít nekem csodás képeket a jövőben a bloghoz, mindenki örömére.  Nagyon szép képeket készít az élet minden fontos pillanatának és az egyéniségnek megfelelően. Ajánlom figyelmetekbe .... a jövőben szeretném majd nektek bemutatni a képeit és az elhivatottságát, nem csak esküvői vonatkoztatásban.

11 megjegyzés:

  1. Hát én speciel simán elfogadnám. :) Gyönyörű lett!

    VálaszTörlés
  2. Ez a torta élőben még ámulatba ejtőbb! Én is símán bevállalnám, ezt már ott a helyszínen is mondtam. :-)

    VálaszTörlés
  3. Annyira merész és egyedi, hogy az szinte már döbbenetes. Nagyon tetszik! :) Fogadd őszinte gratulációmat. :) Bátor, de mégsem sok, a forma egyszerű, de mégsem hétköznapi. Fantáziadús és egyáltalán nem hétköznapi. Tényleg fel lehetne címkézni, hogy: "Csak egyéniségeknek!"

    Engedj meg egy kis személyes kitérőt is. Én nem olyan rég találkoztam csak, vagyis futottam bele a munkásságodba, de azt hiszem, hogy ez a rövid idő is elég volt ahhoz, hogy elmonhassam, hogy a tortáid, virágaid, a hozzáállásod, az elkötelezettséged és minden tekintetben a rajongód lettem. :)De ezzel nyilván nem vagyok egyedül, ahogy a hozzászolásokat olvasgatom.

    Számomra elképesztő az a lelkesedés és folyamatos inspiratív állapot, amiben képes vagy a mindennapokat megélni és dolgozni.

    Egy szó, mint száz. Kívánom neked, hogy kitartásod töretlen legyen, hogy mindig ilyen érzékkel és lelkesedéssel járd az utad és érd el azokat az álmokat, amiket csak elképzeltél magadnak, még akkor is, amikor néha nehéz. A méltó elismerés sosem fog elmaradni. :)
    Gratulálok!

    Arcika

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm mindenkinek a véleményt és a tetszés nyilvánítást, kedvesek vagytok és én nagyon hálás :)
    Arcika : A te hozzászólásod különösen jóleső volt nekem, köszönöm szépen :)
    Látogass meg gyakran, ha teheted ...

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép lett! Most jön a sorban nálam is a fekete, kicsit tartok tőle, de te olyan biztonsággal használod ezt a színt is, jövök hozzád inspirációért:)

    VálaszTörlés
  6. A hétvégéről az egyik nagy kedvencem ez a torta. Bár nem vagyok abban biztos, hogy valóban be merném vállalni, mégis képtelen voltam elszakadni tőle! Imádom a részleteit, ahogyan a fekete és az ezüst együtt valami egészen különleges eleganciát tükröz. Imádom a finom ellenpontokat, az alsó tortán a hullámokat és a virágokból kiemelkedő áttetsző cukorcseppek ragyogását, a hegyes szirmok alatt a lágy és gömbölyű szirmokat. Tényleg igazi gyönyörűség!

    VálaszTörlés
  7. Én is bevállalnám, szeretem a különleges tortákat! :) Különösen tetszik a torta és a virágok kontrasztja, és az alsó torta mintája.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon vagány!Nekem nagyon tetszik:):)

    VálaszTörlés
  9. Hihetetlenül elegáns, kissé talán provokatív, szemet gyönyörködtető!
    Hű, szinte kár megvágni :)

    VálaszTörlés