2011. november 27., vasárnap

MAKÁNY MÁRTA: ESKÜVŐ című könyve..... VISSZATEKINTÉSEM






Bár ez a történet már éppen egy évre nyúlik vissza, én most mégis megosztom veletek az emlékeimet és élményeimet, amiket nekem okozott, mert nem volt rá lehetőségem eddig. ( mivel a blogot még csak négy hónapja írom )
A történet tavaly nyáron kezdődött, amikor is lehetőségem nyílt rá, hogy Márta könyvéhez készítsek illusztrációként tortákat. Nagyon izgatott voltam és készültem, hogy megfeleljek a kihívásnak!
Több helyszínen készültek a képek, több stílust bemutatva. A klasszikustól egészen az extravagánsig készültek inspirációk a nagy napra.
A könyv  bemutatja Márta jellegzetes stílusú, csodás ruháit és komplett lehetőségeket ajánl egy-egy elképzelt esküvőhöz. A helyszínek és a ruhák mellett kaptak helyet:  smink, csokor , álommenü és az én esküvői tortáim. A hédervári fotózás alkalmával ismerkedtem meg a csapattal aki körülveszi Mártát. Egy igazi összetartó társaság volt, ahol mindenki tudta mi a dolga és mit  kell csinálni.  Itt ismerkedtem meg Kaunitz Tamással is aki azóta a fotókat készíti számomra .
A kiadványban szereplő fotókat Tamás mellett még Láng Péter készítette, a csodás virágkompozíciókat Viola Violetta és csapata alkotta.
Azért gondoltam, hogy megosztom  veletek a gondolataimat és pár szóban bemutatom a könyvet, mert mint tudjátok Márta készíti a ruhát a tortámhoz. Gondoltam aktuális lenne egy kis beszámoló. Nagy hatással volt rám és a munkáimra ez a lehetőség és úgy érzem segített kimozdítani engem az állóvízből. A tervezőnő munkái ihletet adtak nekem a tortákhoz és alapjaiban megváltoztatták a látásmódomat a szakmán belül.
Neki köszönhetően sok ismeretséget szereztem és emberi kapcsolatokkal lettem gazdagabb.
Megmutatok nektek pár fotót amit már megosztottam veletek és párat amit mostanában találtam és megkaptam, hogy közölhessem veletek.  Nagy élmény volt ez nekem és nagyon fontos mérföldkő az életemben.......










A virágdekoráció Viola Violetta munkáját dicséri.

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/305344_321012067924762_113374022021902_1278400_452877931_n.jpg


                                                

Ez a két kép kimaradt a könyvből, de Láng Pétertől megkaptam, hogy ti is láthassátok...



6 megjegyzés:

  1. Micsoda nagyszerű emlékek! Nem is tudok betelni ezekkel a képekkel, szokás szerint legszívesebben órákig nézegetném mindet!
    Közben nem is találok szavakat arra, hogy mi mindent mozgat bennem ez a bejegyzés, a mesés torták és desszertek. Imádom őket!

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűek, mind egytől egyig!

    VálaszTörlés
  3. Most találtam ide,egy időre itt is felejtettem magam,köszönöm hogy megosztod velünk ezeket a gyönyörűségeket,visszatérő vendéged leszek,a linked elvittem hogy könnyebben Rád találjak!

    VálaszTörlés
  4. Fantasztikus alkotások! Kívánom, hogy minél több ilyen és hasonló élményben legyen még részed! ;-)

    VálaszTörlés
  5. A kedvenc színeim! Istenem, de szép!
    Tünde

    VálaszTörlés