Egy blog az esküvőről,a cukrászatról és az ezt körülvevő világról,egy szakember szemével....
2011. november 20., vasárnap
HEGEDŰ TORTA
Nem vagyok egy nagy formatorta készítő zseni, mert mint azt láthatjátok a karamell sokkal közelebb áll hozzám, de szívesen állok neki minden kihívásnak. Most egy hegedű tortát készítettem amit egy család rendelt a betegeskedő rokonuk születésnapjára. Bár számtalan formátumban készítek tortákat most szerettem volna, ha igazán jól sikerül a végeredmény! Jelentem úgy lett :)
A torta kifaragása után átkentem és marcipánnak burkoltam le. Azért érdekes dolog a burkolás egy tortán, mert menet közben annyi lehetőség tárul elénk a kivitelezésben, hogy a végeredményt teljesen átalakíthatja.
Ebben az esetben is igaz volt, mert folyamatában alakult ki a torta és egyszerre csak megjelent a kész hangszer....
A megrendelők nagyon elégedettek voltak és én meg nagyon boldog a sikerétől.
Remélem nektek is tetszik a végeredmény .......
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Megdöbbentő a hasonlóság az igazi hangszerrel, gratulálok :))
VálaszTörlésEz gyonyoru munka!;)
VálaszTörlésGyönyörű lett!!! A húrokat miből készítetted?
VálaszTörlésKöszönöm.....
VálaszTörlésEszter a húrokat drótból készítettem, amit bronz festékkel kezeltem...
ez egy kis csalás, de szerintem szebb mint marcipánból és sokkal légiesebb :)