2016. november 7., hétfő

Az esküvői évad zárszói...

Az idei esküvői főidőszak lezárult és ha kevesebb esküvővel ugyan, de egészen év végéig készítünk még finomságokat a párjaink részére.
Néhány gondolat erejéig szeretném megköszönni mindazon pároknak a lehetőséget, akik engem választottak a tortájuk elkészítésével. Hihetetlen emlékekkel és élményekkel zárult le ez az időszak és ha belegondolok, akkor szinte fel sem foghatom, hogy közeleg az év vége már. Az idő és az év szinte elrohant mellettünk, de ez nem is csoda ennyi munkával töltött nap után. De biztosíthatlak benneteket, hogy megérte, és egy pillanatát sem bánom !
Nem szeretnék érzelmi kitörésekben megnyilvánulni, de boldog és büszke vagyok minden esküvőre, melynek részese lehettem és arra a sok emberi kapcsolatra amiben részem volt ! Annyi szeretetet és kedvességet kaptam visszajelzésként , melynél ember többet nem kívánhat magának. Nagyon köszönöm a kollégáimnak a sok munkát, alázatot és támogatást, mellyel bizonyították felém idén is az elhivatottságukat  ! Attila, Hajni és Viki , tényleg nagyon köszönöm, hogy a mindennapjaim részei vagytok .
Emellett hatalmas köszönet azon esküvős szakmabeli barátaimnak, akik emberségből és szakmai alázatból maximálisan mellettem állnak és imádom őket :)

Szabó Móni:   Fleur&Ballon Dekor
 Landesz Kati : Creative Weddings
Csobán Éva : Esküvő ahogy megálmodtad 
Halász Éva : HALASZEVA Collection


Csodás esküvők képeit őrizgetem magamban és boldog vagyok, hogy megélhettem. Ezúton kívánok sok boldogságot minden kedves párnak aki engem választott és köszönöm, hogy engem választottatok a nagy napra. Megtiszteltetés volt nektek dolgozni és alkotni valami különlegest....

A hétvégi budapesti kiállítás képeivel és néhány részletének hangulatával köszönöm meg azoknak akik kilátogattak hozzám a hétvégén. Remek volt a szakmabeli kollégákkal találkozni és bevallom őszintén nagyon fáradt vagyok, de annyi pozitív töltést kaptam barátoktól és vendégektől egyaránt, amit nem fogok egy jó darabig elfelejteni !  A mai napig érdekes találkoznom olyan emberekkel, akik a monitor másik oldalán vannak és ismerni vélnek engem :) De szerencsére csupa kedves és szimpatikus ember keresett meg a hétvégén.

Ezer hála és köszönet Szabó Móninak  (Fleur & Ballon Dekor ) és kollégáinak a sok sok segítségért és munkáért, amivel a kiállítási standomat szebbé varázsolták . Minden részletét imádtam és életemben elsőként éreztem azt, hogy minden a helyén van :)

 Brettschneider Árpádnak köszönöm a mesés bútorzatot és a fényeket Dávid Balázsnak . Veletek lett tökéletes az összkép !










1 megjegyzés: