2013. július 14., vasárnap

Két éves a Torta és Karamell Blog ...

Ismét elrepült egy év és ismét egy szülinap....blog szülinap :)
2. éve, hogy elkezdtem a blogot írni és nem is gondoltam volna akkor , hogy ennyi embert fog érdekelni a munkám és a gondolataim . Közlési vágyaimat kiélve írtam a posztokat és arra eszméltem, hogy ezrek figyelnek és olvasnak naponta. Rengeteg emlék és élmény kavarog ma is bennem, hogy ezeket a szavakat írom. Nem hiszem, hogy egy nagyon kerek és összefoglaló bejegyzést tudnék írni mindenről ami a 2 évet kifejezné, de egy pár fontos állomást azért említenék az utóbbi egy évből.
A torták egy nagy szerelem nekem, de azt gondolom, hogy ezzel nem árulok el nagy titkot senkinek, de egyre inkább azt látom, hogy a munkám és a tortáim hatással vannak az emberekre ...örömet és boldogságot szereznek másoknak és ez jóóóóó :)


A pillanat amiért érdemes dolgozni :)


Az első egy év szinte elrepült megannyi emléket hagyva maga után, és most ismét egy újabb év eltelése motoszkál a fejemben. Gondolatok kavarognak bennem és nem nagyon tudok választani sem, melyik legyen az, amit feltétlen kiemeljek a történések sokaságából...

Ami az egyik nagy fordulópont volt az elmúlt évben, az az, hogy én lehettem az Év esküvői cukrásza 2012 -ben  !
A munkám csodás visszaigazolása volt ez ami megismételhetetlen és bár nem tudtam a díjat személyesen átvenni a gálán a munkám miatt, de a gondolat, hogy én kaptam felejthetetlen és megismételhetetlen...


A tavalyi blogszülinap emléke :)


A 10000 like parti is nagy emlék volt, amit Gabi és Eszter szervezett nekem  az év elején. .
Szegeden került sor a bulira és amíg élek nem felejtem el mindazt ami történt és azt, hogy ennyien eljöttetek miattam...értem...hozzám :)

 A kiállítások és a bemutatók sokasága minden alkalommal felpezsdítette az állóvizet körülöttem, de pozitív élmények sokaságaként maradt meg mind emléke...
Rengeteg új ismeretség és kapcsolat alakult ki ezek során, melyet igyekszem meghálálni a sorsnak azzal, hogy teszem a dolgom és élem az életem úgy, hogy azzal mások életébe egy kis boldogságot csempészek a tortáimmal....

Indultak barátságok és indultak ismeretségek is ebben az évben, de csak az idő tudja majd eldönteni azt, hogy ezek mennyire voltak őszinték és mennyire voltak befolyással a jövőt illetően az életre.



Az egyik legemlékezetesebb pillanat volt a Győri Esküvő Kiállításon tartott Tortashow ...


Nem szeretnék untatni senkit sem és nem akartam nagyobb dolgot csinálni ebből a két évből, mint ami, de szerettem volna, ha tudjátok, hogy nekem ez nagyon sokat jelent és remélem egy napon majd
elérem azt amit szeretnék és mindenkinek aki szeretné adhatok majd egy tortát amiben benne van a szeretet....

A blogszülinapot idén is meg fogom tartani és idén sem hagyom ki semmi kincsért :)
A dátum már körvonalazódik a fejemben, de csak a sors tudja majd, hogy mikor tudom megoldani...
Egyenlőre a szeptember 28 az a dátum ami kilátásban van.
Az előző évihez képest szeretném beszélgetősebbre venni a dolgot és nem játékosra :)
Ami biztosan lesz az egy 1 órás bemutató karamellezés. Szeretnék majd egy pár kedves blogger barátomat is meghívni bemutatózni, illetve szeretnék jó pár meglepetést is szerezni a megjelenőknek ...
A többit csak később, de amint készen leszek a tervekkel és tudok pontos részleteket megosztom veletek és remélem sokan eljöttök majd :)
Az idei programon egy picivel több embert tudok majd a reményeim szerint fogadni, mint tavaly :)
50-70 főre lesz kapacitásom :)

Tehát köszönöm az elmúlt két évet nektek és köszönöm azoknak az embereknek ( kollégáknak és barátoknak, valamint a Matias Cukrászdának) hogy segítettek a munkámban,  remélem még sok közös évet élhetek meg veletek a jövőben !


Lengyel József
Torta és Karamell

6 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok :) még sok sok blog szülinapot kivánok. A következő évben is várom a csodásabbnál csodásabb remekműveket :) Majd várom a további informáciokat hogyan lehet majd részt venni a blogszülinapi ünnepségen :) Nagyon szeretnék ott lenni én is :)

    VálaszTörlés
  3. Józsi!
    Nagy szeretettel gratulálok az elért sikerekhez, igazán megérdemled, csodás ember vagy és csodás alkotásaid vannak.
    Remélem az idén nekem is sikerül eljutni hozzád! :-)
    Még sok blogszülinapot kívánok és azt, hogy sok-sok embernem tudjál örömet szerezni a munkáddal. Ennél szebb nincs is, megéri a sok sok fáradságot :-)

    VálaszTörlés
  4. Kívánom legyen még nagyon sok ilyen szép blog szülinapod. Köszönjük a szívet melengető remekműveidet ,amelyek sokszor még könnyet is csalnak az ember szemébe. Sugárzik a tortáidból a szeretet és hogy szíved lelked benne van egy -egy csodában. Csak így tovább de azért ránk is vigyázz hogy látva újabb és újabb remekművet tényleg ne essen le az állunk vagy örökre tátva marad a szánk :)
    Nagyon sok sikert a következő évre is !!
    szept.28 :( dolizom ;)

    VálaszTörlés
  5. Szívből gratulálok az eredményeidhez, örülök, hogy tavaly megismerhettelek, mert egy nagyon kedves és szeretetre méltó embert ismerhettem meg benned. Nagyon élveztük - Patival a pocakomban - a tavalyi bulit, és nagyon örülnék ha az idén is részesei lehetnénk a bulinak...:) Szinte hihetetlen, hogy elrepült az idő. Akkor még a pocakban volt a kis csünt, most meg már 8 hónapos is elmúlt...:)

    VálaszTörlés
  6. Hát hivatalosan is megesett?! Gratulálok! Szeptemberben pedig már csak 69 hely kiadó! :)

    VálaszTörlés