2014. október 19., vasárnap

Egy nagy bejelentés a Torta és Karamell Élményműhelyről !

Az idén tavasszal elindítottam egy saját programot és lehetőséget Élményműhely néven !
Az eltelt hónapok alatt nagyon sokan látogattatok el hozzám és reményeim szerint mindenki sok tapasztalattal és emlékkel lett gazdagabb.
Kicsit tartottam tőle, hogy ne okozzak majd csalódást a hozzám ellátogatóknak és ezért igyekeztem minden alkalommal megtenni minden tőlem telhetőt a tanfolyamok alatt ,
Sok tervem volt a jövőt illetően és szerettem volna új programokat kiírni, de az élet egy kicsit átírt mindent körülöttem és az életem lassan megújul és átalakul...
Éppen ezért sajnos be kell jelentenem, hogy a Torta és Karamell Élményműhely az idei évvel bezárja a kapuit !Talán nem zár be örökre és talán lesz még jövője, de ebben a formában jelenleg nem tudom összeegyeztetni az életemmel.
Majd kétszázan látogattatok el hozzám az elmúlt hónapokban és csodás délutánokkal lettem jómagam is gazdagabb a veletek töltött alkalmakon.
A tanfolyamok alatt a tökéletes piskóta receptjével és készítésének technológiájával lehetett mindenki gazdagabb és sikerült elhessegetnem minden sztereotípiát és tévhitet ami megkeserítheti a háziasszonyok sütését és reményeim szerint a sütés újra élmény maradt mindenkinek.
A sok vidám óra ami alatt olyan emberekkel voltam akik fogékonyak a tortasütésre illetve emellett kicsit meg is ismertük egymást szép emlék marad.... nekem mindenképp :)

A legjobban azt szerettem a tanfolyamokban, hogy a sütés mellett az embert is meg tudtam mutatni a résztvevőknek aki én magam vagyok, illetve megismertem az embereket akik hozzám ellátogattak és érdekes történetekkel, életutakkal lettem gazdagabb.

NAGYON SAJNÁLOM, HOGY EZT A DÖNTÉST MEG KELLETT HOZNOM, DE BÍZOM BENNE HOGY VALAHOL, VALAMIKOR LESZ MÉG FOLYTATÁS ÉS A VÁLTOZÁS SZELE AMI ENGEM MEGÉRINT, POZITÍVAN HAT AZ ÉLETEMRE!

Azok akik szeretnének még egy tortasütő tanfolyamon részt venni keressenek meg a tortaeskaramell@gmail.com címen és november végéig mindenkit látok szeretettel nálam !

A tanfolyamok szombat délutánonként lesznek , de ha valaki szeretné, akkor előre egyeztetve hétköznap is megoldható majd .
Egyúttal kérem azokat , akik AJÁNDÉKKÁRTYÁVAL rendelkeznek, hogy jelentkezzenek be nálam egyeztetésre, mert az utalványokat november végéig fel kell használni !


Remélem sokatokkal találkozhatom még a következő hetekben !
Várok mindenkit szeretettel !


Lengyel József

fotó: Szalay Mona 

3 megjegyzés:

  1. Megmondom őszintén én most megsirattam az Élményműhelyt... :(
    Visszaolvastam azokat a bejegyzéseidet, amikben beszámoltál a kezdeti terveidről, vágyaidról, az első sikerekről, és még a 3. blogszülinapot is ott tartottad!
    Szerencsés vagyok, mert többször volt alkalmam személyesen megtapasztalni az Élményműhely rabul ejtő hangulatát!
    Szép volt és jó volt... Hiányozni fog...

    VálaszTörlés
  2. Ó! Nagyon sajnálom!!! Folyamatosan nyomon követem munkáidat. Fantasztikus amit csinálsz, bízom benne, hogy nem hagyod abba, és beavatsz minket a továbbiakról. Nagyon szerettem volna eljutni hozzád, sajnos nem biztos, hogy a novemberbe ez belefér. Nagyon fognak hiányozni a közzétett alkotásaid.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm hogy megosztottad velünk.Szerintem a siker GARANTÁLT,és a harmadszor nem túlzás:)!!!!!

    VálaszTörlés