2014. április 16., szerda

Felemelő pillanatok a Jótékonysági esküvő licitzáróján...

Mint az elmúlt évben így az idei évben is útjára indult egy kezdeményezés a Jótékonysági esküvő, amiben az esküvői szolgáltatók összeálltak és egy  komplett esküvőt ajánlottak fel, melyet a Vaterán licitre bocsátottak és ennek az esküvőnek a teljes összegét felajánlották egy család megsegítésére ...
Az idei évben a Galambos ikreknek szerettünk volna segítséget adni és ez azt gondolom, hogy sikerült is, mert a licit két millió forint felett zárult, ami nagyon nagy öröm volt :)
A licitzárón ott volt mindenki ... a család és a szolgáltatók is és mindenki feszülten várta a végkifejletet.
Én nem is gondoltam volna, hogy ez ekkora adrenalin bomba lesz!
A véghajrá pillanataiban olyan érzés volt minden újabb 5 percnyi hosszabbítás  a liciten, mintha az ember saját élete múlna a sikerén. Amint újabb és újabb ár jelent meg a monitoron amit mindenki feszülten figyelt , szinte azt éreztem, hogy valami különös borzongás vesz hatalmába és csak azt várom, hogy legyen több és még több.... és így tovább :)
Amikor a kétmilliót is elérte a licit, szinte egy nagy ováció volt a teremben egyszerre és mindenki meghatódva, kissé csillogó szemmel ( többen könnyekkel küzdve )  élték meg, hogy sikerült és az álomhatárt átléptük.
A záráskor 2115000 forint lett az az összeg amit a család a gyermekeik gyógyítására tud fordítani .
A pár aki a legtöbbet ajánlotta egy nyíregyházi pár lett és azt gondolom életük legjobb és legnagyobb döntését hozták  és az élményt ami rájuk vár nem felejtik el soha :)

Köszönjük mindenkinek aki a segítségére volt ennek a kezdeményezésnek és  Július  közepén beszámolok majd az esküvőről is ami a nyereménye lett a legtöbbet ajánlónak :)

Felemelő pillanatok voltak ezek olyan emberek társaságában akik tudják még, hogy a segítség olyan dolog ami szebbé teszi az életet...

Végezetül néhány képet megosztanék veletek a legszebb pillanatokról Jaksa Timinek köszönhetően !







1 megjegyzés:

  1. Néha nem is értem hogy fér el a hatalmas szíved a mellkasodban! :) Ez pont e téma kapcsán jutott eszembe a minap.

    Ezt az idézetet pedig tegnap olvastam és rögtön Te jutottál eszembe: "Nem attól válsz naggyá, ha lenyomsz másokat, hanem attól, ha felemeled őket." (Wolf Gábor)

    VálaszTörlés